Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 393
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 520
Ох, Евгени станал рок певец…
На мен ми заприлича на Али Ръза с тоз мустак.

# 2 521
  • София
Пенелопе Круз
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Деми Ловато
Скрит текст:
Наоми Уотс
Скрит текст:
Деми Мур
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:

# 2 522
Ох, Евгени станал рок певец…
На мен ми заприлича на Али Ръза с тоз мустак.

SmileSmileSmileSmileSmile
Имам страшно заразителен смях и вече офисът кънти, благодарение на Барбарела.

# 2 523
Евгени съм го слушала на живо, добре се справя с пианото.

# 2 524
Да, ама този Алек си седи в периферията и не се бута непрекъснато на екран. Евгени, както и Виктор, от друга страна, всячески се опитват да са център на вниманието било с реклами, с нови амплоата, участия в тв шоу и къде ли още не.

Алек не се бута, щото се моли хората колкото се може по-бързо да забравят за него 😀 не му се получи със славата
Виктор и Евгени успяха да си изградят позитивни образи и сега се опитват да ги монетизират... Евгени яко залита по простотията (във всякакъв аспект), влече си го явно

# 2 525
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да, ама този Алек си седи в периферията и не се бута непрекъснато на екран. Евгени, както и Виктор, от друга страна, всячески се опитват да са център на вниманието било с реклами, с нови амплоата, участия в тв шоу и къде ли още не.

Алек не се бута, щото се моли хората колкото се може по-бързо да забравят за него 😀 не му се получи със славата
Виктор и Евгени успяха да си изградят позитивни образи и сега се опитват да ги монетизират... Евгени яко залита по простотията (във всякакъв аспект), влече си го явно

Вероятно майка му на Алек вече не го пуска да се изявява?

# 2 526
  • София
Много често виждам Виктор с Папи Ханс във фитнеса. Все за заедно, тренират заедно -изпълняват коремни преси в такт (забавни са ми) последният път, не спират да си говорят.... Не знаех, че са толкова близки приятели.

А, Деми Мур има безобразно хубаво тяло! И то на тез години.... Евала!

# 2 527
  • София
Гледах филма Веществото с Деми Мур, където тя играе петдесетгодишна водеща на тв предаване, искат да я уволнят заради възрастта ѝ и тя си инжектира нещо, за да се подмлади. Във филма има доста чисто голи нейни сцени, където ясно се вижда, че не е в топ форма. Освен ако не е направена, за да изглежда така. Всъщност за 60 и няколко си е супер. Но накрая се объркаха нещата и тя се превърна в двестагодшна баба, какъвто всъщност ѝ беше костюмът за Хелуин тази година, и беше обсъждан тук, че е отвратителен.

# 2 528
Много често виждам Виктор с Папи Ханс във фитнеса. Все за заедно, тренират заедно -изпълняват коремни преси в такт (забавни са ми) последният път, не спират да си говорят.... Не знаех, че са толкова близки приятели.

Във фаза на bromance са явно.  И двамата ми изглеждат гей или за да не сме крайни - би.

# 2 529
Президентът Петър Стоянов имал внук Адам, който скоро ще стане на година. Дете е на дъщеря му, ама той няма ли и по- голям син?

Спас Кьосев, бивш водещ в БНТ пък вече има три деца.

# 2 530
Има, да.

# 2 531
  • До морето

Във фаза на bromance са явно.  И двамата ми изглеждат гей или за да не сме крайни - би.

Те станаха приятели покрай Денсинг старс.

# 2 532
Още много преди Денсинг старс са били близки. Постоянно качваха клипове от излизания, тренировки и общи почивки.

# 2 533
Виктор участва в един клип на Папи. Играе гаджето на гаджето на Папи 😀

# 2 534
  • Sofia
Виктор го засичам няколко пъти в парк с една красива девойка.

Общи условия

Активация на акаунт