Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 346
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 550
Лещичка, джин-ът ми прилича на един, дето ми е на езика и не мога да се сетя, Том някой си.

# 2 551
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Няма да върна нито едно питие, на сутринта ще се освестя с кафе и чай, в краен случай и вода. Но, май първо ще налетя на виното и уискито Joy.

# 2 552
  • На морето!
На мен ми е сладка Поли Недкова. Много добре им се получаваше диалогът със Сашко в ПО. Интересното е, че тя май коментираше и Ергенът навремето.

# 2 553
Мартинито адски ми напомня за един бивш готин френски футболист от епохата на зенита в бг футбол, 90те, Давид Жинола.

# 2 554
Аз имам приятелка в Америка, която емигрира макар и след 2000година. Също с диплом от артистични среди, с недобър английски, с изискуемата налична сума за зелена карта тогава.
Сега като говорихме последно на база това, че успя да си извоюва стабилен статус и пълна удовлетвореност от живота си в мечтан от мнозина райски щат, тя сподели - Ще повярваш ли, че всяка вечер първите седем години, когато пътувах от работа към къщи, сълзите ми течаха сами!?
Зная през колко усилия, труд и професионални компромиси се наложи да мине, за да е на заслуженото си място в момента.  
Тя устоя и намери мястото си, не всеки обаче би могъл. И вълшебна пръчка за бърз успех няма.

А за жилището на Ивана Тръмп  - ще му дойде времето, нека отлежава сега, за да повишава цената си.
В книгите за недвижими имоти има фиксирано правило за избор на такъв като бъдеща добра инвестиция. "Когато купуваш жилище, гледай три неща - местонахождение, местонахождение и пак местонахождение!"
Мебели, стилове и  прочие заблуди са без значение.

Абсолютно е така. Има части от емигрантския живот за които човек поел по този път не желае да си спомня. Камо ли да ги споделя. Че той дори на себе си рядко ги споделя вероятно. Освен ако не е със солидна сума зад гърба си по време на акостирането си на чужда земя. Тогава нещата се подреждат. За другите, немили-недраги, остава да се блъскат по тая Земя.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 00:37 от blue🐦jay

# 2 555
Поли Недкова я помня още преди да стане известна като студентка в НАТФИЗ, когато започна в ютюб да качва смислени видеа като алтернатива на инфлуенсърите, които ни заливаха с реклами и влогове на ежедневието си. Разказваше биографии на известни личности, но много бързо загърби това и стана част от досадните инфлуенсъри готови всичко да пробутат на аудиторията си.Още тогава си личеше, че всичко го прави с цел известност и постигане на разпознаваемост, което пък си е нужно за млада актирса.

# 2 556
  • на пистата
Амбър,ай да оставиш Нигънчо,а 😁

# 2 557
Амбър,ай да оставиш Нигънчо,а 😁
Това към мен ли? Чай-чо ли да оставя, е как аз съм му фенка от години.Joy

# 2 558
Поли Недкова я помня още преди да стане известна като студентка в НАТФИЗ, когато започна в ютюб да качва смислени видеа като алтернатива на инфлуенсърите, които ни заливаха с реклами и влогове на ежедневието си. Разказваше биографии на известни личности, но много бързо загърби това и стана част от досадните инфлуенсъри готови всичко да пробутат на аудиторията си.Още тогава си личеше, че всичко го прави с цел известност и постигане на разпознаваемост, което пък си е нужно за млада актирса.

Съгласна съм с всичко, само с едно не - първите й видеа не бяха нито смислени, нито - интересни 😀

# 2 559
  • Viena
Геро и Рени натуралки🤣

# 2 560
Много приказват как се чувстват добре в кожата си и следва отслабване.

# 2 561
Геро и Рени натуралки🤣
Не го харесвам Геро в този му вид. Колкото и да не е добре за здравето, беше симпатичен в големия размер.
И Адел също не харесвам след отслабването. Някак средностатистически се получават, не разпознаваеми.

# 2 562
  • Наблизо
Мартинито адски ми напомня за един бивш готин френски футболист от епохата на зенита в бг футбол, 90те, Давид Жинола.
Хаха той е известен най-вече с това,че е с основни заслуги за загубата на Франция от България 93та и ни праща на световно,а французите не се класират.

# 2 563
Не е петък,но ми се допи кафе 🤣.Срам не срам помагайте кой кой е.Момоа,Брад и братята Уинчестър само познах.
Скрит текст:

Всичко, дядо Попе! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 564
  • София
Анджелина Джоли
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:
Шайло
Скрит текст:
Риана
Скрит текст: