Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 340
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Glasgow
Шайло същи Брад. Анджелина е хубава в тази сесия.

# 2 566
Поли наистина е фейк, но има нещо между ушите, а и е много красива. Доста над нивото на настоящия си партньор е.

# 2 567
Поли наистина е фейк, но има нещо между ушите, а и е много красива. Доста над нивото на настоящия си партньор е.

Красотата колко относително понятие е 😀😃🙃 често е само в очите на гледащия

(Много ми е анти тази Поли, дори не знам защо)

# 2 568
Наум и Теа качили ново видео.Купили апартамент с кредит преди 3-4 години и сега си позволили да вземат двустаен апартамент, да го дават под наем.Ямно печелят много добре, щом и нова тесла си купи Наум.Теа ,пък кара хубав Мерцедес

# 2 569
Адмирации за печелещите добре. Имат нещо между ушите и го използват.

# 2 570
Адмирации за печелещите добре. Имат нещо между ушите и го използват.

Ами да си водещ на предаване в чужбина.Да мъкнеш семейството си поне 1-2 месеца на разноски на продукцията в чужбина.Някой друг лев е спестил със сигурност.Отделно аз като инфлуенсъри не ги харесвам,защото преди приказваха едно,после друго направиха.Все викаха ние нашето дете няма да то използваме за реклама и като се роди и се започна пуфис и сума ти детски истории.Отделно бяха казали,че са за здравословни начин на живот и особено за децата и изведнъж рекламират кексчета на Боровец ,дето състава им е чудо.Нищо здравословно. И още от тогава спрях да ги следя.Даже не знам какво рекламират.Отделно и сестрата на Теа стана инфлуенсър.Тя е една идея по-поносима.

# 2 571
  • София
Еми намерили са си тяхното. Дай боже всеки му.

# 2 572
Не е петък,но ми се допи кафе 🤣.Срам не срам помагайте кой кой е.Момоа,Брад и братята Уинчестър само познах.
Скрит текст:

Всичко пия. Ама в момента един чай не бих върнала. Grinning

# 2 573
Гледах клип на дъщерята на Ваня Щерева и питаше Какво ще правят хората,ако спрат интернета.
И аз това се чудя.Не им се работи изобщо.Има недостиг на персонал по болниците,заведенията и т.н.Сега всичко живо Онлифенс и инфлуенсър.

# 2 574
Еми ако спре ше му мислят .

# 2 575
Мария вече била свободна.Сега искала да работи здраво.

# 2 576
  • Варна
Не е петък,но ми се допи кафе 🤣.Срам не срам помагайте кой кой е.Момоа,Брад и братята Уинчестър само познах.
Скрит текст:

Всичко пия. Ама в момента един чай не бих върнала. Grinning

1. Момоа, 2. Рагнар от сериала Викинги , 3.Tom Ellies от сериала Луцифер-играе дявола
4.Не съм сигурна-детето на Рагнар ?, 5.не знам , 6.Mark Sloan - От Анатомията на Грей
7.Jeffrey Dean Morgan - Игра таткото на братята Уинчестър, но беше по-дебел.
С тази визия беше в The Walking Dead ( Negan ), 8. Jared Padalecki- Сам Уинчестър , 9.Jensen Ackles - Дийн Уинчестър и той остарява като старо вино. В момента играе в The Boys. Има потенциал, но заради SuperNatural не го е развил на друго място.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 15:54 от viksdesire

# 2 577
По повод на любимото мое мартини (и Давид Жинола🥰), французите го изядоха с парцалите и кариерата му се (до-)разви много добре, но отвъд ЛаМанша.
Не му простиха провала франсетата, абсолютно вярно. Беше изкупителната жертва. (А наш Емо колко благословии отнесе🙈💪, хак да им е😊)!
Погледнете Давид Жинола днес, великолепно остарява, красиво прошарен.
По-добър от младока на мартинито🙃

# 2 578
  • на село
Какво значи Наум мъкне Теа? Те са си семейство, той си договаря ангажиментите по този начин. Похвално, че е с жена си и детето. Теа работи отвсякъде - изкарва си пари. Ще кажеш, че вашите пари са взели, за да си купят къщи и коли. Ами, да са живи и здрави, да купуват още и да плащат данъци.

Дори не съм им фен, за протокола.

# 2 579
  • Glasgow
Фризьорът и половинка пак на екзотична почивка
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт