Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 368
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 580
На Том Ханкс,защо внучката е мулатка?

# 2 581
  • Glasgow
Бившата партньорка на сина му, майката на момичето е тъмнокожа. Синът има дълга история на зависимости, клиники, но заради това момиченце си стъпва на краката (това съм чела, де, доколко е вярно... той и Лиъм беше уж чист, и Матю Пери, а как си отидоха😔

# 2 582
Не знаех за проблемите на сина на Том Ханкс. Дано си е стъпил на краката и зависимостите са м миналото.

Относно Наумови- то пък голямата гъзария, Теслата. 🙃 По- важно е Наумовата женичка да не шофира, след като се снима да пие вино, а после как сяда зад волана.

# 2 583
Тея и Наум поотделно и без детето надали ще имат същата аудитория за изкарване на пари. Дали е до качества или просто са от първите в сегмента "младо семейство", не се знае. Е, трябва да им се признае, че са положили някакви усилия в сферата на инфлуенсърството. На мен обаче са ми скучни. Тея доста се подготвя за видеа, внимава какво да каже. От една страна ми харесва това старание, от друга - от "Черешката на тортата" не ми хареса колко завистливичка беше. Без сценария, не е никак развлекателна. А пък обаяние и при двамата не намирам. Но предполагам са полезни на някои от аудиторията си.
Наум поне има и друга работа - актьорската.
Детето им изглежда умничко и спокойно и изглежда, че Тея доста се занимава с него. Това е похвално.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 18:27 от Linda*kiss

# 2 584
Какво значи Наум мъкне Теа? Те са си семейство, той си договаря ангажиментите по този начин. Похвално, че е с жена си и детето. Теа работи отвсякъде - изкарва си пари. Ще кажеш, че вашите пари са взели, за да си купят къщи и коли. Ами, да са живи и здрави, да купуват още и да плащат данъци.

Дори не съм им фен, за протокола.

Първо беше заминал той.Обаче те не издържали без него и заминаха жена му,детето и сестра й в Турция.Едната година бяха в къща.А другата бяха в хотел. Той записа медицина , актьор уж, пък ни в едно от двете направления го виждаме.Сега ще излезе филм с него,ама то от Откраднат живот насам ,това му е второто включване.Просто ми е супер интересно толкова ли много се изкарва от инфлуенсърство, че да вземеш 2 апартамента и 2 коли за 3-4 години.Че аз също работя на 2 места ,ама едвам взех 1 апартамент на изплащане за 30 години.Не е като да седя легнала по цял ден.

# 2 585
Е, и? Какъв е точно проблемът? Работят хората, изкарват пари. Станете и вие инфлуенсър и изкарвайте, колкото можете. Странно е това гледане в чуждото канче. А какво е учил и работил пък си е съвсем негова работа.

# 2 586
Медицината е една от специалностите, която не се "записва" и дано е така и занапред.

# 2 587
  • София
Те конкретно изкарват много, да. Ама работят и си изкарват пари, какво е това надничане в чужди панички. Нали не крадат.

# 2 588
  • София
По повод на любимото мое мартини (и Давид Жинола🥰), французите го изядоха с парцалите и кариерата му се (до-)разви много добре, но отвъд ЛаМанша.
Не му простиха провала франсетата, абсолютно вярно. Беше изкупителната жертва. (А наш Емо колко благословии отнесе🙈💪, хак да им е😊)!
Погледнете Давид Жинола днес, великолепно остарява, красиво прошарен.
По-добър от младока на мартинито🙃
Ваки и Жинола са набори.
И това е единственото, по което си приличат според мен Grinning

# 2 589
Малко балканско съдържание:

Анна Виси с нова песен и клип, много гадни визии.
Скрит текст:

Лепа Брена също с нова песен, писана от доведения й син. Гласово вече хич я няма, поне изглежда по-добре от Виси Grinning :
Скрит текст:

Бони без грим:
Скрит текст:
Рени и Геро:
Скрит текст:
Глория от концерта си в Арена Русе:
Скрит текст:
Сръбската дива Йелена Карлеуша на представянето на парфюма си:
Скрит текст:

# 2 590
Ами да си работят Тея и Наум, то ние не им пречим. Просто коментираме тяхното поведение на екран и в реалност. Освен това те се хвалят, така, че сами дават гледка към тяхното "канче".

# 2 591
  • София
Ами чудеше се потребителката дали толкова много печелят и й потвърдих просто Simple Smile Понеже моя приятелка се е опитвала да наеме единия и цената е била уау, та знам, че за всеки пост им се плаща много. Ама успели- договорили.

# 2 592
  • Glasgow
Какви са тези топки по бузите на Бони😫това ли е мигрирал филър? (за доста такива чета напоследък)

# 2 593
Просто ми е супер интересно толкова ли много се изкарва от инфлуенсърство, че да вземеш 2 апартамента и 2 коли за 3-4 години.Че аз също работя на 2 места ,ама едвам взех 1 апартамент на изплащане за 30 години.Не е като да седя легнала по цял ден.
Да, вадят се много пари като инфлуенсъри, особено ако са известни и с много последователи. За 3 минути е възможно да изкарат твоята тримесечна заплата примерно.

# 2 594
Бони мисля, че никога не бях я виждала без грим.
По принцип много я харесвам като външност, но устата е много зле направена (или мигрирала или каквото там се е случило)

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 06:35 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт