Звездни Компромати - Ноември'24

• 289 028
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 595
  • София
Аз не мога да разбера защо е вечното възмущение, че Наум си водел родата по време на снимане на предаването. Преди поемане на трудов ангажимент е нормално да си договориш условията. Този, който плаща ги е приел. Къде е проблема тогава? Не е като да краде тоалетна хартия и кламери от офиса.

# 2 596
Скрит текст:
Не е петък,но ми се допи кафе 🤣.Срам не срам помагайте кой кой е.Момоа,Брад и братята Уинчестър само познах.
Скрит текст:

Всичко пия. Ама в момента един чай не бих върнала. Grinning

1. Момоа, 2. Рагнар от сериала Викинги , 3.Tom Ellies от сериала Луцифер-играе дявола
4.Не съм сигурна-детето на Рагнар ?, 5.не знам , 6.Mark Sloan - От Анатомията на Грей
7.Jeffrey Dean Morgan - Игра таткото на братята Уинчестър, но беше по-дебел.
С тази визия беше в The Walking Dead ( Negan ), 8. Jared Padalecki- Сам Уинчестър , 9.Jensen Ackles - Дийн Уинчестър и той остарява като старо вино. В момента играе в The Boys. Има потенциал, но заради SuperNatural не го е развил на друго място.

6. не е Ерик Дейн Grinning Брат Пит е.

# 2 597
  • София
Наум и фамилия винаги са казвали, че те си плащат престоя, а това, че продукцията го плаща са жълтурски работи. В първия сезон понеже ги гледах, имаха видео за това как търсят и сменят мястото за живеене, защото нещо не ставаше първото. После вече не знам, може и да се е договорил да го поемат, тяхна си работа. Спрях да ги следя, защото не съм им таргет публика и не са ми интересни, но не мисля, че правят нещо лошо като цяло.

# 2 598
БраД Пит, да. На 2 е Чарли Ханъм казах ви, а този Рагнар е номер 4.
Чак сега намерих време да изгледам Радина, даже не устисках до края. Драма куин, кояти леко се въобразява на фатална жена. Много тежка тази тяхната професия, но няма отказване от таз духовна храна. 😁 И жълтите медии пишат само за нея, писнало ѝ.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 20:08 от *Амбър*

# 2 599
Ирина
Скрит текст:

# 2 600
Наум и фамилия винаги са казвали, че те си плащат престоя, а това, че продукцията го плаща са жълтурски работи.

То няма лошо продукцията да им плаща престоя. Могли-договорили се. Явно, толкова са го искали точно него (защо е изцяло друга тема), че са били готови да платят всичко. Изобщо не разбрах, защо и с това има проблем потребителката.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 20:08 от alex_jp

# 2 601
Скрит текст:
Не е петък,но ми се допи кафе 🤣.Срам не срам помагайте кой кой е.Момоа,Брад и братята Уинчестър само познах.
Скрит текст:

Всичко пия. Ама в момента един чай не бих върнала. Grinning

1. Момоа, 2. Рагнар от сериала Викинги , 3.Tom Ellies от сериала Луцифер-играе дявола
4.Не съм сигурна-детето на Рагнар ?, 5.не знам , 6.Mark Sloan - От Анатомията на Грей
7.Jeffrey Dean Morgan - Игра таткото на братята Уинчестър, но беше по-дебел.
С тази визия беше в The Walking Dead ( Negan ), 8. Jared Padalecki- Сам Уинчестър , 9.Jensen Ackles - Дийн Уинчестър и той остарява като старо вино. В момента играе в The Boys. Има потенциал, но заради SuperNatural не го е развил на друго място.
Номер 2 не е Рагнар. Това е Чарли Хънам , обожавам го, 100 %-ов мъжкар и лошо момче. Играеше в рокерския сериал синовете на анархията. 👉https://www.viewsofia.com/article/36374/Petachna-doza-seks%3A-Charli-Hanam

Джинът № 4 не е известен. Не е на Рагнар синът му нито Рагнар  😂😂😂 Това е норвежки модел👉https://www.instagram.com/stiking1?igsh=MWx0Z25kczlueDBkeg==http … m#google_vignette

# 2 602
Нито един от показаните не е Рагнар (Травис Фимъл).

За съжаление той не остаря красиво. Сам е казвал, че се е състарил значително по време на снимките на “Викингите” заради години продължително излагане на слънце, вятър, дъжд, студ, солена вода. Отделно има(ше) проблеми с алкохола мисля, дано вече са зад гърба му.

Като цяло май е чувствителна и интровертна натура, харесва му актьорството, но не и известността и цялата суета покрай него. Израснал е в австралийска ферма в средата на нищото и май си го влече да е красив и ексцентричен самотник, да работи с животни и сред природата, да си дялка неща и да си пише песните и поезията.

Иначе като младия Рагнар в сезон едно и две ми е топът. Не само като външен вид, а в комбинация с поглед, движения и героя му.

Скрит текст:

# 2 603
  • Sofia
“Готвачката” от Преди обед 🤡
Скрит текст:

# 2 604
Ужасна е.

# 2 605
“Готвачката” от Преди обед 🤡
Скрит текст:

Много е стилна  Grinning   По Нова си имат Патрашкова , явно нея се опитва да догони стилово Grinning

# 2 606
Аз мисля че се мъчи да се прави на Силвена Роу, де на майтап, де на истина. МНого оригинално, няма що. Всеки се чуди каква тъпотия да изсмуче от пръстите си.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 21:53 от vici75

# 2 607
Ама това не е ли Силвена? 100% копи пейст е.

# 2 608
  • Варна
Убедена съм, че Наум плаща за семейството си.

# 2 609
Този Наум много погрознял, тази прическа и парашутни панталони хич не му отиват.
Теа е сладка, не е уау, обаче не ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт