Звездни Компромати - Ноември'24

• 291 526
  • 2 903
  •   2
Отговори
# 285
Колко годишен е синът, дето те е прегърнал и ти е супил ребро?
А падане на мраморен под по гръб е нещо съвсем друго и очаквано нещо да ти има.

Мари да не е паднала от масата при секцио или от леглото след секциото? Възможно и при раздвижването да е паднала. Има нещо там и дано си търси правата. Едва ли си е счупила реброто от прегръдка от бебето.
Българските болници са ад под небето! И въобще не ми ги сравнявайте с чужбина! Само с централна Африка сме сравними!

# 286
  • При семейството си
Аз, честно казано, мисля, че малко се преувеличава…”пукнато  и счупено ребро”. Неслучайно попитах как точно се установява това.
Мари не е случаен пациент, явно не е и нещо по спешност. Какво толкова е станало…скачали са по гръдния и’ кош, изпуснали са я, докато я местят.
А, че болниците, цялата ни Система са тотал щета, не споря въобще.

# 287
  • Down south
Но дискусията за успешната ринопластика на кака Ейза е топ.
Всичко при нея се получи изключително добре. Когато преди години се появи с новата визия, беше трудно да се повярва, че това е същата мома Simple Smile

# 288
  • софия
Марго Роби е родила момче.
Mother Barbie.

# 289
Знае ли се името?

И ринопластиката е успешна.
+1.
Няма извити връхчета и скъсяване. Само стесняване като се дължината спрямо пропорцията на лицето.

# 290
Знае ли се името?

И ринопластиката е успешна.
+1.
Няма извити връхчета и скъсяване. Само стесняване като се дължината спрямо пропорцията на лицето.

Хирургът бил този:

https://www.instagram.com/dr.raullopezinfante/?hl=en

Аз се изненадвам,че между очите също сякаш е успешно стеснен носът. Обикновено при по-широки носове там остава широко, защото е зона, която не се пипа.

# 291
Разглеждайки работата му, да и той прави от време на време тези извити връхчета, но нормалните преобладават.
Ако този хирург беше правил носа на Александра Богданска, щеше да го направи чудесен. Тя имаше нужда точно от това, малко да й се изправи стволчето и ако се пипа връхче, да е адекватно. Да, този доктор щеше да я направи бонбон.

# 292
На запад не съм видяла този тип, "турска" естетика на супер къс нос и супер вирнат, като на кукла. Нямам обяснение, освен, че чисто морфологично техните носове в повечето случаи са по дълги и/или с гърбица и за тях красотата е тип руско чипо носле.

# 293
Тя е цялата във филъри. Челюст, брадичка, устни, за скули не мога да определя, че носът й е най-малкия проблем.

# 294
Ед Шийрън спечели още едно дело за авторски права.
"Thinking Out Loud на Ед Шийрън не нарушава авторските права върху Let's Get It On на Марвин Гей", постанови федерален апелативен съд в петък, 1 ноември, като заяви, че двете песни споделят само "фундаментални градивни елементи", които не могат да бъдат собственост на един-единствен автор на песни. "Свръхзащитата на такива основни елементи би заплашила да задуши творчеството и да подкопае целта на закона за авторското право".

Преди това го е съдила дъщерята на Ед Таунсенд, който е съавтор на песента (заедно с Марвин Гей), Ед Шийрън печели делото. Това дело е заведено от Дейвид Пулман, който притежава също част от авторските права, сега отново печели Ед Шийрън. Обаче има още едно, висящо дело, заведено също от Пулман, пак за същата песен, с по-широко тълкуване на закона за авторското право.
https://www.billboard.com/pro/ed-sheeran-beats-lets-get-it-on-co … se-appeals-court/

Това е mashup от двете песни, които са наложени една върху друга:

# 295
Богданска с филъри, без филъри винаги е била красива.. Сега въпреки носа също е много красива..

# 296
Тя е цялата във филъри. Челюст, брадичка, устни, за скули не мога да определя, че носът й е най-малкия проблем.
Това за Богданска ли?
На мен всички други корекции нейни ми допадат. Промяната на челюста й е на място, устните хем ги пълни хем не е Мара, баш носа я прави карикатура.

# 297
  • софия
Цеци Красимирова е пуснала това. Нов мъж?
Скрит текст:

# 298
Само по пръстенчето преценявам, че господинът няма класа.

# 299
Ивайла Бакалова е качила на стори за Цанов и негов клип, явно съдия е искал да бъде свален незабавно.

Теди Велинова е стилист на Богдановска

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 23:14 от alethea

Общи условия

Активация на акаунт