Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 888
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 1 485
"Който е безгрешен, пръв да хвърли камък." - аз съм безгрешна в това отношение и ще хвърлям много големи и много тежки камъни! 20 години съм шофьор, 20 години не съм карала след капка алкохол.

За Бога, детето ми е по улиците, родителите ми са по улиците, роднини, близки, приятели, аз също съм по улиците... живеем в това общество... Кой малоумник подкрепя шофирането пиян, кой намира извинения??? Не ми го побира ума! Ще кажат ли "С теб съм Бубе, Димо, Андре и т.н., ако някой от тях убие детето им на пътя???"

# 1 486
Сменям за малко темата с опиянчените ни "звезди" с една снимка "Познай кой е тук?"
Ще познаете ли една прекрасна (за мен) жена?
Скрит текст:

Мария Петрова Simple Smile

# 1 487
Сега причу ли ми се или Оля Малинова коментира как е шофирала пияна, колко често е клиент на дринк енд драйф, полицаите как били до домът ѝ, а тя паркирала докато е пила?

Другаата пък, шеф готвачката влиза с краставици в ефира и вика Краставиците стават и за ядене? И ги държат заедно с Оля по многозначителен начин.

Какво става, по ягодите? Head Band
Оля Малинова коментира, че и на нея й се е случвало неведнъж да се напива, но използва дринк енд драйв. Случката с паркирането била след такъв случай - използвала дринк енд драйв, но им казала, че ще паркира сама пред дома си и тогава дошли полицаи. Посъветва хората да не правят така.

# 1 488
  • Sofia
Гала с прическа все едно деца са си играли с косата
Скрит текст:

# 1 489
И за какъв чеп ще номинират Белослава? Какво значимо е свършила през годината? Освен, че миналата се напи като свиня и кара. И следващата-номинирана! Тези хора толкова къса памет ли имат? За мен тя се е изложила во веки веков и не трябва да помирисвали класация, камо ли да я печели!

# 1 490
Боряна Калейн също е с номинация за жена на годината.
Грация явно са решили, че да се напиеш като мотика и да спечелиш олимпийски медал е едно и също.
Браво, Грация, супер сте.

# 1 491
Трябва да променят закона, да няма допустими промили. Така се подлъгваш и по статиите, че ето виж, след една бира, едно малко или чаша вино може след едни час да шофираш, а някои по-едрички и след 2-3 напитки си мислят, че са ОК.

# 1 492
Ами законът си е добър , който не го спазва няма да го спазва и ако се промени .
Едва ли се е подвел Димо и е пийнал чаша вино . 🤣

# 1 493
Подвел се да изгъка бутилка уиски.

# 1 494
Да си носи последствията Димо, щом е безотговорен.

# 1 495
Трябва да променят закона, да няма допустими промили.

Подкрепям напълно.
Живяла съм в две държави с допустима консумация на алкохол 0. За моето семейство не беше болка за умиране, защото нито аз, нито ММ сядаме зад волана след глътка бира дори, но на много хора от обкръжението ни  подейства доста дисциплиниращо.

Игри на волята 7 се надявам да са с друг водещ.
От мен кенсъл за Димо.

# 1 496
Аз не оправдавам нито Димо, нито друг каращ употребил. За мен на 0,5 не е ок да шофираш, но е позволено.

# 1 497
Позволеното явно  е за остатъчен алкохол, те се наливат и  тръгват, не им е остатък от преден ден ,вечер.

# 1 498
От преден ден пак може да излезе , няма такива гаранции .
Както и да е , не е пил едно малко или чаша вино , не му е за първи път много добре си знае и закона , и последствията .

# 1 499
Поведението на Златка вероятно може да се обясни с психо-сексуално състояние, нимфомания се нарича. А да не помни някоя жена с кого е спала говори и за употреба на субстанции заедно с нимфоманията. Хубави филми, които се фокусират върху проблемите на нимфоманките са "Дневника на една нимфоманка" и "Нимфоманка" на Ларс фон Триер. Но това е естетизиране на нимфоманията, има голяма доза изкуство, докато при хора като Златка е по-диво и балканско. Ако бях на мястото й, щях да напиша книга "Дневника на една балканска нимфоманка". Вътре ще има много чалга, наргилета, бели зъби и приключения в Дюбай. Но горката не си помни за съжаление "членовете".

Кошката няма какво да се коментира грозна ли е, или не - за мен всяка жена, която се забърква с обвързани мъже, е грозна.

Общи условия

Активация на акаунт