Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 575
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 1 890
Годините не прощават, "познавам" ги млади. Пак си имат чара, но  ги гледам с някаква болка.

# 1 891
Вечно кахърната Николета

# 1 892
Николета с пуловер, бебето с голи крака. И тази поза “кърмене” ми е толкова излишна като става дума за фотосесия на Лозанова точно. Кахърната физиономия вече въобще не я коментирам, тя явно друга няма.

# 1 893
Джей Ло как не го заряза поне за малко тоя стил “латино кич”.
Николета верно много кахърна в пълна дисхармония със заглавието. И все пак класи над Хатанаска във фотосесията.

# 1 894

Дубайския шоколад е много важен Joy

# 1 895
Такава майчинска countryside фотосесия отива на чисти, нежни и естествени жени, не на такива като Николета с 5 слоя кал ли е, фонд дьо тен ли е на лицето и изкуствени пълнежи отвсякъде.

# 1 896

Дубайския шоколад е много важен Joy
Дубайският шоколад може да е важен, но не заличава усещането ми, че палачинките са сухи с тези повдигнати краища и жилави. Нямат добър вид и личат, че са нейно дело.

# 1 897
И каква е тази най-важна седмица и то за всички?

# 1 898
  • София
Оля Малинова в ПО с потресаващ стайлинг… син лак на ръцете, сенки в почти петролено, червено червило, черна риза на бели райета и черен панталон на бели точки.

# 1 899
Тази същата, почти във всяко предаване говори за пиене......

# 1 900
Оля, нали има бизнес с алкохол? За книги ли да говори Wink

И каква е тази най-важна седмица и то за всички?
Поредното клише от леля Венета. Всеки ден е най-важният, всяка седмица е ново начало за вселенските ви желания. Дръг -дрън ......Да вземе най-накрая да се присъветини към клуба в който е Хикселка! Ама много богини, много перушина ще хвърчи

# 1 901
  • Враца
https://www.facebook.com/reel/866046755327020

Хю Грант в готино клипче, в което води зрителите на местата, на които е сниман филма Нотинг Хил.
20 години от излизането на филма са минали, и за да бъде отбелязана тази годишнина, ще има туристически тур, който да посети всички места, но които е снимано.
Аз съм впечатлена и бих отишла (макар че изобщо няма как да се случи).

# 1 902
Веждите на Николета на тези снимки са гротеска. Навремето се шегувахме “вежда-говежда”

# 1 903
Да, де-Оля има бизнес с алкохол, по-смущаващото е, че винаги се изказва от гледната точка на консуматор-колко и какво била пила.....

# 1 904
А тази жена Оля кой я бута в национален ефир. Хайде за Зейнебчето е ясно, че играе спонсорство, за да има къде да си показва тоалетчетата между гледанията на децата и екскурзиите, но на Оля как й изгря звездата? След Деси Стоянова нивото на това предаване толкова е паднало, толкова е кухо, че вместо да създават позитивно сутрешно настроение, те изнервят и озлобяват зрителя с простотията си.

Общи условия

Активация на акаунт