Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 552
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 1 905
Грималди

Скрит текст:

# 1 906
  • гр.Пловдив
Не й трябва Хикселка на Венетка и подобен род дивотии ами едно хубаво вечерно предаване каквото водеше .
Да си влезе в роля и обстановка както тя си умее ,а да не се занимава с глупости и да си губи времето .

Венета,ако четеш -стягай се и се върни на борда ,че такива кадри като теб и Миглена Ангелова са направо съкровища на предлаганите ни в момента

# 1 907
Да, де-Оля има бизнес с алкохол, по-смущаващото е, че винаги се изказва от гледната точка на консуматор-колко и какво била пила.....

Ми така де - "обича" си работата! JoyJoyJoy

# 1 908
Не трябва ефирът да се цапа допълнително от хора като Венета Райкова. Какво може да предложи с поведението и интелекта си на опулена селска клюкарка Венета? Нека си стои на спокойствие около басейна и да се наслаждава на това, към което винаги се е стремяла - басейнче и нищоправене. Все пак е минала през известни унижения за да си го спечели.

# 1 909
Да, де-Оля има бизнес с алкохол, по-смущаващото е, че винаги се изказва от гледната точка на консуматор-колко и какво била пила.....

какво пък толкова смущаващо има....

# 1 910
Оля ми е много приятна, радвам се, че я взеха в панела
Свежа и забавна

# 1 911
Не трябва ефирът да се цапа допълнително от хора като Венета Райкова. Какво може да предложи с поведението и интелекта си на опулена селска клюкарка Венета? Нека си стои на спокойствие около басейна и да се наслаждава на това, към което винаги се е стремяла - басейнче и нищоправене. Все пак е минала през известни унижения за да си го спечели.
Ужасна си! Тоест ужасно права.

# 1 912

Чак пък да нищоправи. Тя май пише по 1-2 книги годишно, и един от най-купуваните български автори. Имам роднина с книжарница и много се изненадах колко хора ѝ купуват книгите.

# 1 913
Николета много е погрозняла..

# 1 914
Венета беше доста зле в "Папараци".

# 1 915
  • България
Николета много е погрозняла..
Тя кога е била хубава? Grinning Винаги е изглеждала пошло, евтино и грозно.

# 1 916
Когото се хвана с Божинов беше много готина и свежа.

# 1 917
Николета сега, като има детенце, може да изглежда по-щастлива и радостна, а не да прави пак кахърните си физиономии.

# 1 918
Сигурно имитира Бекъмката. Тя е усмихната май само по времето на спайските.

# 1 919
  • Враца
Сигурно имитира Бекъмката. Тя е усмихната май само по времето на спайските.
Моника Белучи имитира според мен, а и според повечето хора, които са я коментирали тук.
Впрочем, и Белучи нещо е "застинала".
Някак си ми се иска да я видя с нещо различно от черно и кахърно.
не че ще й отива да прави муцки и за позира за селфита, но например да разнообрази стила на обличане- едно бургундско червено, едно кралско лилаво, едно тъмно зелено. Пък и прическата може да промени малко. Състарява се, а не е толкова стара. Просто от едно 10 години все изглежда изтормозена.

Общи условия

Активация на акаунт