Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 605
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 1 965
Едва ли си е сложила силикон 6 месеца след раждането, при условие и че кърми....

# 1 966
Ивет, променена.
Скрит текст:
Мерна ми се статия ,че била любовница на ….
Много се харесва в темата,аз никога не успях да я харесам.Разбира се,не подценявам спортните и постижения !

# 1 967
Сега се сетих как се бяха развълнували родните светила след мартенския пост на Николета. Имаше пак щипка скандалност като зачеркна родната медицина и инфлуенс-на турската. Не че това не си го говорят стотици жени, минали по тоя път, но от публична личност е малко неуместно.

# 1 968
Е защо да не благодари на болницата ?

# 1 969
Нищо неуместно не виждам в избора на лекар или екип. Отиваш при тези, на които имаш доверие и вярваш, че ще е успешна процедурата. Не разчиташ на криворазбран патриотизъм.
Тез патрЕоти ги видяхме пред Народния театър наскоро.

# 1 970
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сега се сетих как се бяха развълнували родните светила след мартенския пост на Николета. Имаше пак щипка скандалност като зачеркна родната медицина и инфлуенс-на турската. Не че това не си го говорят стотици жени, минали по тоя път, но от публична личност е малко неуместно.
За това не лъже. Огромна част от българските лекари буквално лъжат пациентите си, губят им времето, и прибират парите им.
 Имам три познати жени, минали през ада на инвитро процедурите, и от първа ръка знам как работи и Сигридов, и в клиника Надежда, и в Токуда...

# 1 971
Ще кажеш, че всяка сутрин става в 5 и отива на работа във фабриката за риба.
Ахахаха точно го закова .... 🤣🤣🤣
Каквато и да е била Николета ,все пак си бачка като модел от доста години и то за агенции  извън България .Създаде и успешен козметичен бранд .Продуктите и са доста качествени ,така ,че еваларка от мен!

Какъв модел е Николета? Някой ще покаже ли световните брандове, с които работи, нещо смислено с нея? Пуска си кахърни снимки с вимето отвън от години, но за сесии и истинска моделска работа аз поне не се сещам.
И какъв успешен бранд е "създала"?  Съмнителна козметика, която аз лично не съм чула никой, никога да ползва..

# 1 972
И аз не виждам нищо нередно и неуместно в това Николета да "инфлуенсне" турската болница. Други хора също може да намерят точните лекари и сбъднат мечтата си благодарение на тази информация. Точно в медицината няма значение родно/чуждо. Важни са резултатите, независимо дали са постигнати с помощта на български или чужни лекари.

Не разбра за чия любовница е спрягана Ивет. На мен лично не ми допадат нейните корекции, споменах вече преди време.

Вчера Мария Илиева също ми се видя променена в 120 минути
Скрит текст:

# 1 973
Ще кажеш, че всяка сутрин става в 5 и отива на работа във фабриката за риба.
Ахахаха точно го закова .... 🤣🤣🤣
Каквато и да е била Николета ,все пак си бачка като модел от доста години и то за агенции  извън България .Създаде и успешен козметичен бранд .Продуктите и са доста качествени ,така ,че еваларка от мен!

Какъв модел е Николета? Някой ще покаже ли световните брандове, с които работи, нещо смислено с нея? Пуска си кахърни снимки с вимето отвън от години, но за сесии и истинска моделска работа аз поне не се сещам.
И какъв успешен бранд е "създала"?  Съмнителна козметика, която аз лично не съм чула никой, никога да ползва..
Чак съмнителн козметика, това вече е прекалено... Ползва се и то доста, по мои впечатления най - вече от тинейджъри.
А пък за съмненията колко е модел, колко е секси и колко се е наложила е смешно да се оспорва. Ако има класация за топ 5 българки със сигурност ще е в нея.

# 1 974
За това не лъже. Огромна част от българските лекари буквално лъжат пациентите си, губят им времето, и прибират парите им.
 Имам три познати жени, минали през ада на инвитро процедурите, и от първа ръка знам как работи и Сигридов, и в клиника Надежда, и в Токуда...

Е, да де, за това говорим. И макар и истина, не им беше приятно така в прав текст да им го каже една от най-известните жени у нас. Иначе да си препоръчва когото си иска и да хули пак когото си иска. Просто припомням, че беше разбунила духовете.

# 1 975
Червилата ѝ и моливите за устни се продават в Лили, и са с повече от прилично качество. За съжаление не съм запозната, къде и как се произвеждат.

пп. Адмирирам, че си е казала мнението за българските клиники. Не им било приятно, но им е приятно да работят по наложилия се тук модел, нали?

# 1 976
  • София
Много хубаво е направила и е разбунила духовете. Някой трябва да им каже доста неща на тези търговци на надежда.

# 1 977
Джулия Робърт е голяма и много богата лицемерка. Ако беше бедна, да се бори за роли, дали нямаше да си разтегля лицето, за да прикрие старостта? Ако беше самотна, без някой да я обича? Дали нямаше отчаяно да се подмладява? Спокойното приемане на старостта е привилегия на много богатите или много обичаните. Мъжът ти, ако те гледа влюбено, ако те нарича все така “ моето момиче”, голяма работа, че не изглеждаш на 20. Това го казвам в случай, че и други като мен нямат милионите на Джулия Р., а просто ги обичат заедно с натежалите им дупета и леко свлечения контур на лицето.

# 1 978
Факт е че много животи на българи се спасяват в Турция, тогава, когато тук вдигат рамене и викат няма накъде вече. Ами не, има. От личен опит.
И никой не може да ме спре да хваля когото си поискам. Да там здравето е бизнес, но тук и с пари си чао. Имаме някои добри специалисти, но когато тяхното поколение си иде жална ни майка.
Истината е, че когато си в безизходица си готов на всичко и последното, което мислиш е да наложим българското….

# 1 979
А тази жена Оля кой я бута в национален ефир. Хайде за Зейнебчето е ясно, че играе спонсорство, за да има къде да си показва тоалетчетата между гледанията на децата и екскурзиите, но на Оля как й изгря звездата?

Оля, заедно с Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджигенова, преди няколко години направиха много яко стенд-ъп комеди представление - “3 жени на микрофона”. Включително напълниха зала 1 на НДК. В момента изнасят друго в различни европейски държави (без Белобрадова).

Общи условия

Активация на акаунт