Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 552
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 1 950
Ще кажеш, че всяка сутрин става в 5 и отива на работа във фабриката за риба.
Ахахаха точно го закова .... 🤣🤣🤣
Каквато и да е била Николета ,все пак си бачка като модел от доста години и то за агенции  извън България .Създаде и успешен козметичен бранд .Продуктите и са доста качествени ,така ,че еваларка от мен!

# 1 951
На мен снимките на Николета ми иазглеждат като кадър от типичен мрачен български филм за селския бит.

# 1 952
У-НИ-КА-ЛЕН - костюм трепач и на него му заспива с тази сива коса!

# 1 953
  • София
Някой чел ли го е?Какво толкова е преживяла Николета.
Ето го поста ѝ:

https://www.facebook.com/share/p/18ERdQVFvo/

Години борба за дете с Ники Михайлов, открили са проблема в Турция, след това е имала и тежка бременност.

# 1 954
Ето го поста ѝ:

Години борба за дете с Ники Михайлов, открили са проблема в Турция, след това е имала и тежка бременност.

Вярно е,че раздели баща от детето си.И кой знае още колко деца са ревали, заради нея.Вярно е,че върху чуждото нещастие се помъчи да гради щастие с Валери и то не стана.Сигурно ще кажете,че кармата й го е върнала.Обаче това,през което е преминала е ужасно.Дай Боже никой никога повече да не го изпитва.Сега ми се струва някак смирена, помъдряла.Дай Боже и да е смъкнала самочувствието си.

# 1 955
Ама какви са тези злокобни и драматични изказвания ....кои деца са ревали заради Николета? И да не е първата жена разделена с бащата на детето си и първата с репродуктивни проблеми ... ГОСПОДИ...

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 18:39 от No_frame bitch

# 1 956
Ето го поста ѝ:

Вярно е,че раздели баща от детето си.И кой знае още колко деца са ревали, заради нея.Вярно е,че върху чуждото нещастие се помъчи да гради щастие с Валери и то не стана.Сигурно ще кажете,че кармата й го е върнала.Обаче това,през което е преминала е ужасно.Дай Боже никой никога повече да не го изпитва.Сега ми се струва някак смирена, помъдряла.Дай Боже и да е смъкнала самочувствието си.
Ама какви са тези злокобни и драматични изказвания ....кои деца са ревали заради Николета? И да не е първата жена разделена с бащата на детето си и първата с репродуктивни проблеми ... ГОСПОДИ...🥴

Ами малкия Валерко,заради нея не изживя никакво детство с баща си.Сега гледат да наваксват.

# 1 957
Кой да се е смирил, Николета ли? Хахахаа
“Спя с мъже ти ку.ко”спомняте ли си? Сега е още по- надута. Всички и завиждат и затова я мразят.

# 1 958
Ох, нито роклАта, нито прическата й правят услуга на Г-ца Деп.
И на нея не ѝ харесва, съдейки по изражението😁

# 1 959
Имаше един период, в който Николета ми харесваше на външен вид, сега не. Също не ми харесва, че с Никито харчат нашите пари. Иначе да се съберат след всички тъпотии, сигурно наистина се обичат.

# 1 960
Изключителна Джулия❤

Джулия Робъртс наскоро говори за възрастта си и защо изглежда по-възрастна от много съвременни жени, които искат да продължат да изглеждат млади.

"Аз остарявам с достойнство, хумор и спокойствие...

Не прибягвам до лифтинг или ботокс и знам, че според холивудските стандарти рискувам кариерата си. Щом не искат да ми дадат роля, защото изглеждам стара, значи аз започвам да продуцирам проекта и избирам какво искам. Важното е да не приемаме тази работа твърде сериозно.

Знам много майки, които се опитват да свържат двата края: това са сериозните проблеми, това са жените, на които се възхищавам, които са красиви и добри, дори когато всичко е трудно. Честно казано, имам и други страхове...

Страх ме е за децата ми, че не мога да ги защитя от някого, който иска да се възползва от тях... За мен е по-важно да съм добре и семейството ми да живее добре..

Благословена съм и ценя всичко, което имам! Благодарна съм за съпруга си и децата си всеки ден. Поради тази причина за мен най-важните моменти от деня никога не са тези, които прекарвам на снимачна площадка, а тези, които закусвам, защото си говорим за всичко...

Това е вълшебен момент."

Колко е красиво да бъдеш стъпил здраво на  Земята и да живееш пълноценно без несериозността на маркетинга.
Ценни сме заради това кои сме, а не как изглеждаме!!!

# 1 961
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Абеее, по спомен, точно Джулия Робъртс не ми е пример за готин човек, сестра и се е самоубила, според предсмъртното писмо е тормозена от Джулия, защото била с наднормено тегло.
Отделно направила доста за да се разведе Даниел Модър, и после да се вземат...
Но иначе, да, остарява стилно!

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 19:23 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 1 962
  • София
Ето го поста ѝ:

Ама какви са тези злокобни и драматични изказвания ....кои деца са ревали заради Николета? И да не е първата жена разделена с бащата на детето си и първата с репродуктивни проблеми ... ГОСПОДИ...🥴

Ами малкия Валерко,заради нея не изживя никакво детство с баща си.Сега гледат да наваксват.
Мхм, той Божинката ако не беше Николета щеше да е баща на столетието, верен до гроб на жената дарила го с дете

Защо Николета и Николай да харчат нашите пари?

# 1 963
Аз предполагам,че е заради баща му на Николай.

# 1 964
Ивет, променена.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт