Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 545
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 1 935
имаше хубави гърди и преди силикона . Потрес е ,но не е измислила тя рекламата.Close

# 1 936
Лицето на Николета изглежда смъкнато. Малко мастиф ефект. И за веждата вече казах. Комбинацията е доста застаряваща
Николета дълги години ходеше в една столична дерматологична клиника, дори беше много близка със собственика, сигурно 6-7 години все им беше рекламно лице. Висналото й лице съвпада с рязката смяна на клиниката и това, че изведнъж почна да рекламира конкурентите.

според мен са сгафили много сериозно в първата клиника и затова в последно време се снима така, че лицето й да е полузакрито от косата. Не я мисля, ще се ремонтира.

# 1 937
Е ...Николетка е модел ,влиза във всякакви роли ,тука ми харесва .Имаше една потресаваща фотосесия преди 10-12 години ,когато роди първото дете с едни скъпи колички ,беше много пошло и марката изтегли рекламите заради възмУтени потребителки ,даже и тук се обясняваха 😅
Белучи е като призрачна вдовица последните  години ...

# 1 938
За първи път чувам, че Николета е рекламирала водка Флирт. Та се разрових да видя реклама. Попаднах само на тази статия и снимка.

https://topsport.bg/other-side/novata-pleymeyt-vkusva-greha-s-fl … -green-apple.html

Скрит текст:

Тук е с крачета като две охранени кренвиршчета. Всички плеймейтки май участваха в рекламите на водка Флирт..Това беше май основният спонсор на първите конкурси, в бедничките времена, когато участничките бяха натурални. Аз най-вече Мадлен Пенева и рекламите с нея помня. Много беше секси.

# 1 939
имаше хубави гърди и преди силикона . Потрес е ,но не е измислила тя рекламата.Close
Да, не я е мислила тя, макар че би могла 😃

# 1 940
  • на село
Том Форд разкрачи не една манекенка с парфюм между краката, ама то вносно и скъпо.
Толкова за креативността в рекламата. Макар че аз не я знам тая реклама на водката, но и не ми се цъка да проверявам.

# 1 941
Николета може да не е измислила рекламите на флирт, ама е измислила последната си фотосесия:

# 1 942
  • на пистата
Някой чел ли го е?Какво толкова е преживяла Николета.

# 1 943
Предполагам съава дума за втората и бременност.
Мадлен Пенева никога не съм я харесвала на снимки , но имаше наистина чар и сексапил  , както и страхотни крака .

# 1 944
Бях забравила коя е Мадлен Пенева и има леко невзрачно излъчване по снимки. Но за рекламата на Флирт с нея веднага се сетих.

# 1 945
Аз и рекламата със Снежина помня , мнго ми беше секси тя .

# 1 946
Не е толкова лоша фотосесията на Николета, ако и да напомня на сцена от някое ранчо на Амишите.
Все пак можеше да е обута в черни латексови гащи докато си придържа бомбите. Е, тогава щеше да е още от същото, тук поне има опит за нещо по-различно.

Просто тя явно си харесва физиономия тип Моника Белучи. Последната за мен също е спряла някъде преди 20тина години и не остарява добре. Едно е да не ползваш естетични процедури и пластични операции, друго е да изглеждаш вечно тъжен и намусен. Не го разбирам това. Ще кажеш, че всяка сутрин става в 5 и отива на работа във фабриката за риба.

# 1 947
Кахърната физиономия никак не кореспондира с лигавото ѝ гласче и лековатите разсъждания. Ама такава си е Николета: сложна еклектична личност. Интересна ми е драмата в интервюто, но едва ли ще си купя списанието, за да си начеша крастата.

# 1 948
Сигурно имитира Бекъмката. Тя е усмихната май само по времето на спайските.
Моника Белучи имитира според мен, а и според повечето хора, които са я коментирали тук.
Впрочем, и Белучи нещо е "застинала".
Някак си ми се иска да я видя с нещо различно от черно и кахърно.
не че ще й отива да прави муцки и за позира за селфита, но например да разнообрази стила на обличане- едно бургундско червено, едно кралско лилаво, едно тъмно зелено. Пък и прическата може да промени малко. Състарява се, а не е толкова стара. Просто от едно 10 години все изглежда изтормозена.

Напълно съм съгласна.

# 1 949
Ох, никаква артистичност не виждам. Прилича ми на калайджийска **толерантност** с чавето.
Дори дрехите от фотосесията ми миришат на неизпрано. Joy

Общи условия

Активация на акаунт