Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 578
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 1 995
  • 🌊
Бельото на Николета не е било никога нейно.Беше в началото нещо като рекламно лице,обаче после спря.И каза,че се разграничава от него.Жена е собственичката.
То и с козметиката е така. Николета не присъства абсолютно никъде нито като собственик, нито като съдружник. Явно ѝ е по на сърце да рекламира гримове.

# 1 996
И аз я гледах Мария Илиева. Много ми е антипатична. На мен ми звучи винаги някак арогантно. И мине се не мине се “претопля”.

# 1 997
  • Berlin
Николета не благодареше на един бг лекар, който е следил бременността й и помогнал? По-скоро той първи се похвали и ги издаде и те след това. Или самото ин витро е било в турска клиника и после тук, това не го знаех?

# 1 998
Бельото на Николета не е било никога нейно.Беше в началото нещо като рекламно лице,обаче после спря.И каза,че се разграничава от него.Жена е собственичката.
То и с козметиката е така. Николета не присъства абсолютно никъде нито като собственик, нито като съдружник. Явно ѝ е по на сърце да рекламира гримове.

Въй.Вярно.Потърсих информация.Фирмата се води на Ангел.Тя изобщо няма фирма,което е странно.Защото ,за да е инфлуенсър искат да има фирма.

# 1 999
Много е гадно това за Ивет. Не знам кой има интерес от тези статии
Може и да е със силикон, но още по-вероятно е, (дръжте се да не паднете от изненада), гърдите й да са се увеличили от ... бременността и от кърменето!!! И аз бях плоска като дъска преди това, от кърмата стават големи гърдите, не е нещо нечувано
Не знам кога се е хванала с Васил Божков, ама от раждането до сега, едва ли е имала време да си хване любовник, та и силикон да слага...

# 2 000
  • До морето
Джулия Робърт е голяма и много богата лицемерка. Ако беше бедна, да се бори за роли, дали нямаше да си разтегля лицето, за да прикрие старостта?

И кое й е лицемерното пък на Джулия Робъртс???? В прав текст си казва - няма да се подмладявам! Ако не ми дават роли, ще си ги продуцирам сама. Демек Имам пари - угаждам си!!!!

Лицемерно щеше да е да призовава хората да не се мъчат зорлем да върнат годините назад, щото ето видиш ли тя е много успешна и на нея това не й пречи да й дават роли, а ние тук да разкрием, че всъщност тя сама си ги продуцира и да й кажем "Ти, ДжулиО, си лицемерка, щото вадиш по 20 000 000 долара на филм и ти е лесно да си ходиш увиснала, пък ние дет бачкаме за 1500 лв., за нас е задължително да си сложим ботокс в някой гараж!".

Въобще, напоследък забелязвам, че това "лицемерие" се радва на много широка употреба, пък рядко някой знае какво точно значи.

# 2 001
С пластични операции или без,е все тая,понеже дори актьорите продуцирали свои филми,ги правят така че да не разсърдят официалния Холивуд. Няма грам свобода...

# 2 002
  • София
Мария Бакалова
Скрит текст:
Ариана Гранде
Скрит текст:

Риана
Скрит текст:
Кейт Бланшет
Скрит текст:
Хилари Дъф
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:
Ана де Армас
Скрит текст:

# 2 003
  • Glasgow
Ариана Гранде не изглежда добре, дано не е здравословен проблем.

# 2 004
Ариана, с тия жълти драперии, жълт цвят на косата и жълт тен, хич не си прави услуга. Гледах й обръщението към масите в ТикТок - навремето била имала доста нездравословни избори на храна и нездравословен живот. Сега уж не било така.
Ами, както казва Жокер, не изглежда добре. Дано наистина не е болест някаква.

# 2 005
  • София

Въй.Вярно.Потърсих информация.Фирмата се води на Ангел.Тя изобщо няма фирма,което е странно.Защото ,за да е инфлуенсър искат да има фирма.

Има фирма Николета:

# 2 006
И Кейт Бланшет, както Джулия Робъртс, ми харесва как си носи годините. Особено, че са актриси и не си сковават лицата. Младост и красота са все пак отделни категории.

# 2 007

Има фирма Николета:

Аз я търсих като Николета Лозанова

# 2 008
  • София
Николета не благодареше на един бг лекар, който е следил бременността й и помогнал? По-скоро той първи се похвали и ги издаде и те след това. Или самото ин витро е било в турска клиника и после тук, това не го знаех?

На д-р Калчев блгодареше. Но той сигурно е открил някакъв проблем. Той не прави самото инвитро. Прави други процедури и интервенции.

# 2 009
  • 🌊
Сега като Божинова и мен ми излезе, но пак не е навързана с козметиката, а бельото, от което се отрича. Някаква манджа с грозде са им приходите

Общи условия

Активация на акаунт