Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 517
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 025
Кое е било толкова потресаващото и пошло  на рекламата ,че ми стана интересно?
....но Николета ги рекламираше красиво-нищо лошо не съм забелязала...

Пълна маркетингова импотентност! Joy Тъп е този, на когото му е хрумнала идеята. Николета не е виновна.
Първата снимка е направо "Да, да, да, още малко, бейби, свършваааам" Joy
Скрит текст:

А втората снимка сякаш казва: Да, бейби, да започваме, че да свършваме. А третата снимка: чакай да я ритна тази количка, че да не ми пречи докато се плющим.

# 2 026
Изпуснала съм рекламата на количките преди години. Ми тя си направо за някоя страница/блог, осмиващ рекламистката некадърност 😂😂😂 Първокласен компромат, но не точно за Николета. Тя си е работливо момиче, като я поканят и ѝ платят, ходи и снима.

# 2 027
Тъпа е фотосесията , но чак такова възмущение да предизвиква 😬

# 2 028
На едната снимка гърдата й е отвън - голям sideboob! Ето - жената иска да нахрани бебето, кърми на поискване!

# 2 029
  • Berlin
Въй, въй… CAM сигурно със 100 са избягали от БГ.

# 2 030
Нали клиентът е одобрил тези снимки... Николета може да не е светъл ум, в това едва ли има съмнение, но и тези от КАМ не са целели особено изискана аудитория за своите продукти.

# 2 031
  • 🌊
Поне с този потник ще кърми лесно. Изобщо апървата ми асоциация е "исках да вържа някой чичо парично с бебе, а той ни заряза"

Тук поне изглежда по-премерена.
https://www.avtora.com/nikoleta-lozanova-pak-buta-bebeshka-kolichka

# 2 032
  • Glasgow
Много е хубава на тези от линка на Чебурашка

# 2 033
  • Sofia
Саня Борисова преди няколко години май  също рекламираше бебешки колички 🤔

# 2 034
  • София
Еха, ергенът Евгени с песен с текст на В.Щерева

# 2 035
Палуна със Зорница Линдарева. Тази Линдарева не си ли намери някой богат муж и тя вече?
Палуна се е облякла ужасно, не ме интересува за колко пари. Дънките приличат на карирана пижама, а с тази тениска комбинацията е манджа с грозде.
Линдарева изглежда пъти по-добре.
Скрит текст:

# 2 036
  • София
И Евгени Ергенът в спектакъл с Азис и Филип Буков. 😂
Скрит текст:

# 2 037
Кой е четвъртият хубавец в картинката?

# 2 038
Ники Михайлов има 4 фирми.Подписали са преди година тайно в София.
Нали в Турция инвитрото правят само на семейства, явно затова са подписали. Съмнявам се, че не са искали да избухнат с всенародна сватба, на която да пеят Азис, Глория, Лепа Брена и естествено Преслава Satisfied Дядо Боби как ще танцува на Преслава! LaughingLaughingLaughingLaughing

# 2 039
Ох, помните ли, когато Петко Димитров подари за сем. Божинови телевизор за сватбата? 😃 Имаше снимка на “даруването”, не мога да я намеря, но беше много мила картинка в стил “Черна котка, бял котарак”

Общи условия

Активация на акаунт