Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 530
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 010
Някой чел ли го е?Какво толкова е преживяла Николета.
Ето го поста ѝ:

https://www.facebook.com/share/p/18ERdQVFvo/

Години борба за дете с Ники Михайлов, открили са проблема в Турция, след това е имала и тежка бременност.

Вярно е,че раздели баща от детето си.И кой знае още колко деца са ревали, заради нея.Вярно е,че върху чуждото нещастие се помъчи да гради щастие с Валери и то не стана.Сигурно ще кажете,че кармата й го е върнала.Обаче това,през което е преминала е ужасно.Дай Боже никой никога повече да не го изпитва.Сега ми се струва някак смирена, помъдряла.Дай Боже и да е смъкнала самочувствието си.
Ама какви са тези злокобни и драматични изказвания ....кои деца са ревали заради Николета? И да не е първата жена разделена с бащата на детето си и първата с репродуктивни проблеми ... ГОСПОДИ...🥴

Ами малкия Валерко,заради нея не изживя никакво детство с баща си.Сега гледат да наваксват.
Но пък си изживя детството с Ники, тъй, че не можем да го жалим. Жива и здрава да им е Борислава, наистина е било голяма битка.

# 2 011
Хванах Пламен Димов в ‘Преди обед’ - изглежда ми същия егоцентрик като Деян. Frowning1

# 2 012
То затова не се скача от връзка на връзка. Още по-малко толкова дълга. И още по-малко толкова токсична. Трябва ѝ време да си изчисти главата Радина, но и това ще стане.

# 2 013
Явно този буквално и преносно играе ролята на спасителя-държи и ръката и помага.

# 2 014
Ники Михайлов има 4 фирми.Подписали са преди година тайно в София.

# 2 015
Защо пък да не се скача от връзка във връзка? Просто с актьорите си е рисково, защото са си непостоянни. Иначе не виждам нищо чак толкова хубаво да се седи сама с години, защото веднъж не провървяло примерно.

# 2 016
Николай и Никол също участват във фотосесията на Николета.

# 2 017
Ако останеш дълго време сам след връзка, която е значела много за теб, има вероятност после въобще да не си способен да създадеш такава 😀 от много обмисляне, премисляне и healing (нали така е модерно сега)

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 17:53 от Little heart

# 2 018
  • гр.Пловдив
Е ...Николетка е модел ,влиза във всякакви роли ,тука ми харесва .Имаше една потресаваща фотосесия преди 10-12 години ,когато роди първото дете с едни скъпи колички ,беше много пошло и марката изтегли рекламите заради възмУтени потребителки ,даже и тук се обясняваха 😅
Белучи е като призрачна вдовица последните  години ...

Кое е било толкова потресаващото и пошло  на рекламата ,че ми стана интересно?
Беше скъпа марка,аз се отказах от такава количка 2013г заради цената,но Николета ги рекламираше красиво-нищо лошо не съм забелязала
.Кахърна или не тя ми е от симпатичните заедно с Венета и Иринче Smiling Imp

# 2 019
Кои са Венета и Иринче?

# 2 020
Венета Райкова и Ирина на Иван, забравих и фамилията

# 2 021
Кое е било толкова потресаващото и пошло  на рекламата ,че ми стана интересно?
....но Николета ги рекламираше красиво-нищо лошо не съм забелязала...

Пълна маркетингова импотентност! Joy Тъп е този, на когото му е хрумнала идеята. Николета не е виновна.
Първата снимка е направо "Да, да, да, още малко, бейби, свършваааам" Joy
Скрит текст:

# 2 022
  • Glasgow
Имаше и един кадър дето гледаше сластно предполагаемото бебе в количката, помня тази сесия, имаше тема за нея във форума и после от фирмата прекъснаха кампанията 😅

# 2 023
  • в пералнята
Едва ли те са облекли насила в парцали на Филип Плайн. Това са си нейни приумици.

# 2 024
  • на село
Като изключим безумната фотосесия - то пози, то чужди брандове върху бранд за колички - Николета е много красива тук.

Общи условия

Активация на акаунт