Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 223
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 670
Ами като не ги водят на повод, винаги ще се губят. Все от нещо ще се стресне кучето и ще хукне да се крие.

# 2 671
Двамата възрастни Шопови са добри актьори
Наум ще го запомня със свадливия тон и жалката ирония, с която отбиваше резонни коментари в Инстаграм - това извън кариерата му.

Както се казваше някъде в Сексът и градът, колкото по-популярна е генеалогията, толкова по-лош… в случая - актьора

# 2 672
Гледам Алекса Кроу. Знам че е новозеландски сериал, но ми се струва малко достоверно, това, което чух. Та, в сериала, се каза, че ако се погребе мъртвец на игрище за голф, то то става гробище и данъците се намаляват.
Тук наскоро прочетох, за надгробната плоча на Ивана Тръмп и това, че е погребана на голф игрище.  Не съм търсила, но няма да се учудя ако голф игрището е на Тръмп и ММ да се окаже прав.
Т.е. когато излезе новината още в американските новини, ММ предположи, че е била убита от Тръмп, по някакви причини.
И това, за игрището за голф ако е така и в САЩ, то Тръмп е...егати.... Не, нямам думи... Та, въпросът ми е към запознатите - аз имам ревящо бебе и не нямам възможност да търся, - предната съпруга на Тръмп на какво голф игрище е погребана?

# 2 673
На негово голф игрище (the Trump National Golf Club in Bedminster, New Jersey).

Напоследък чета много за тяхната история и наистина са били епична двойка.
Никоя от следващите му жени не може да й стъпи на малкия пръст.
Напълно равностойни партньори, което го е привличало и отблъсквало в еднаква степен и в крайна сметка е довело до края.

Аз не вярвам, че той я е убил, между другото, това си е част от наратива за Тръмп като универсален злодей.

# 2 674
Благодаря, Primaveral.
Надявам се, че подозрението на мъжа ми е просто предположение... Но ми стана интересно за това данъчно облекчение, ако е валидно и за САЩ... И липсата на паметна плоча ми говори за голямо неуважение. Но може да е пропуск на сегашната му съпруга... Е, всичко е само догадки...

# 2 675
Четох, че още през 2017 г. Тръмп е изразил намерение на част от голф игрището да бъде изградено гробище "с изглед към първата дупка".

А през август 2023 г. негов говорител казал, че ще бъде поставен по-голям надгробен камък на Ивана, след като се слегнела пръстта.

Всичко изглежда нормално там.

Малко е тъжно как след Тръмп Ивана се забърква в дълга поредица романтични авантюри предимно с италианци, свестните от които загиват трагично, а останалите я използват. Дано някой добър режисьор направи за "първата Тръмп дама" филма, който историята й заслужава.
Нейна е крилатата фраза "Don't get mad, get everything!" (след развода).

# 2 676
Кондаков и Гайарди са сгодени, това е голямата новина

# 2 677
  • на пистата
Светлана е заприличала на пластмасова кукла
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 678
Тези плащат ли си да ги показват не знам.

# 2 679
Светла е започнала да заприлича на старото си лице, май е започнала да разгражда филърите 😀 а Каляшева дали ще иска да слага нови без пари?

# 2 680
  • София
Скулите на Светлана, обърнахте ли внимание, някаква гротеска!

# 2 681
Светла дали се харесва, как мислите, защото за мен нормален човек не би харесал това изкуствено лице.

# 2 682
Харесва се , тя и преди корекциите не беше красавица .

# 2 683
Харесва се , тя и преди корекциите не беше красавица .
То ясно, но сега е потрес! Пластмаса.

# 2 684
Да се включа и аз в дискусията около Наум.
Както казва Барбарела, хубаво е да изкарваш пари, без да се напъваш. Само че е хубаво единствено за теб самия.
Некадърност и посредственост не дърпат света напред.
На теория е така, но, на практика, като гледаш хората, начело на света, дали виждаш друго, освен некадърност и посредственост? Вгледай се в тези марионетки, които решават милиарди съдби. Е? Как си изкарват тези хора парите? Лесно. Те не създават нещо светло и прекрасно, а сеят хаос и тъмнина. На това, разбира се, не се обръща внимание, защото ние, малките хорица имаме много грижи. Но, ако човек спре и се огледа…
Следователно, тази посредственост, която ни заобикаля и се излива под формата на Наум, Тея, Ивана, Драгана, Петкана, Ронси, Балан, Съдран, Стела, Газела и малоумният й мъж… Всички тези недоразумения са в реда на нещата. И са олицетворение на нашето време.

Именно, то поради тази причина светът е мръднал точно толкова, колкото е мръднал.
Най-вероятно затова нищоправенето поражда възмущение, а понякога и откровен хейт.

Общи условия

Активация на акаунт