Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 253
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 655
Лъжа ли се или Наум специализираше пластична хирургия?

# 2 656
  • на село
Най-вероятно вторият апартамент е инвестиционен. С добър финансов план и кредитно досие се взимат кредити. Сигурно ще обяснят подробно, ако не са го направили вече.

Мисля, че не са взимали от фамилията на Шопов - там има разни недомлъвки, но ми се струва, че Наум и баща му нещо не се разбират добре.

# 2 657
  • На морето!
Лъжа ли се или Наум специализираше пластична хирургия?
Не се лъжеш. Прекъсна, тъй като специализацията в пластичната минава през отделения по изгаряния и той бил в детско такова. Казва, че не е издържал психически, честно казано го разбирам. Това отделение е едно от най-страшните, не ми се мисли как е, когато пациентите са деца, трябва наистина много стабилна подготовка и психика.
След това не знам какво стана, избра ли друга специалност или не. Не знам и проекто АГ Наско Колев какво направи, вярвам и той се е отказал. Не са шега работа тези специализации и тежки професии, не стават за всяка звезда с отлични оценки по биология и химия.

# 2 658
Едно е сигурно, Наум няма и на половин от чара на баща му и от таланта на дядо му! Но...дете на доказани артисти, го ползват за лице!
Ползват го, защото той се съгласява. Да е жив и здрав да си харчи парите. Обаче не може да носиш името Наум Шопов, да си с такова потекло и да си....кифла. Жалко. Много, много жалко

# 2 659
Да се включа и аз в дискусията около Наум.
Както казва Барбарела, хубаво е да изкарваш пари, без да се напъваш. Само че е хубаво единствено за теб самия.
Некадърност и посредственост не дърпат света напред.

# 2 660
Едно е сигурно, Наум няма и на половин от чара на баща му и от таланта на дядо му! Но...дете на доказани артисти, го ползват за лице!
Ползват го, защото той се съгласява. Да е жив и здрав да си харчи парите. Обаче не може да носиш името Наум Шопов, да си с такова потекло и да си....кифла. Жалко. Много, много жалко
Че какво му е на Наум внук. Кой нае какво не е направил за името си, освен дето се е родил. Той един Стоичков дето сам го гради - па го пусна по казината и между рафтовете на Кауфланд.

# 2 661
Радина пак е загубила куче. Тоя път черния пудел.

# 2 662
Стоичков е спортист. Наум е с друга мая замесен.

Не разбрах кой момък ви възмути. Голи кадри ли?

Кога го загуби? Вчера по обяд я видях с черното кученце.

# 2 663
Сутринта в 7 и половина.

# 2 664
  • Glasgow
Тя на стори се сбогува с куче, починало ли е?

# 2 665
Баща му на Наум като актьор не знам как е,ама нали беше заплашвал с пистолет...

# 2 666
Много добър актьор е за мен, в чужди продукции е  търсен.
 А за заплахите - има полиция  и съд.

# 2 667
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Баща му на Наум като актьор не знам как е,ама нали беше заплашвал с пистолет...
Това всъщност май не се доказа категорично... Че е имало пистолет?

# 2 668
Да се включа и аз в дискусията около Наум.
Както казва Барбарела, хубаво е да изкарваш пари, без да се напъваш. Само че е хубаво единствено за теб самия.
Некадърност и посредственост не дърпат света напред.
На теория е така, но, на практика, като гледаш хората, начело на света, дали виждаш друго, освен некадърност и посредственост? Вгледай се в тези марионетки, които решават милиарди съдби. Е? Как си изкарват тези хора парите? Лесно. Те не създават нещо светло и прекрасно, а сеят хаос и тъмнина. На това, разбира се, не се обръща внимание, защото ние, малките хорица имаме много грижи. Но, ако човек спре и се огледа…
Следователно, тази посредственост, която ни заобикаля и се излива под формата на Наум, Тея, Ивана, Драгана, Петкана, Ронси, Балан, Съдран, Стела, Газела и малоумният й мъж… Всички тези недоразумения са в реда на нещата. И са олицетворение на нашето време.

# 2 669
Ужасно е това с кученцето, трябва много да се внимава при разходките, особено на малки кучета. Колите хвърчат, всеки бърза на някъде. Много жалко ☹

Общи условия

Активация на акаунт