Фирма за изработка на кухня

• 698
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, не съм писала скоро, но преди няколко седмици се преместихме в нова къща.
Направихме си я от - до. В процеса поръчахме кухня от дърводелец, който уж е познат на мъжа ми.
Два дрешника направи, кухнята и тв. шкаф.
Обаче, освен,че обърка тв шкафа и то не от нещо друго ами за да не хаби материал и няма нищо общо с това, което исках, кухнята остана недовършена и също не това, което исках. Да не споменавам, че я монтира около 3 седмици, като всяка седмица слагаше по един шкаф.

С различни плоскости на черното и сивото, защото в последствие се оказа,че парите, които сме платили за вс са заминали някъде си и сега няма пари да ни я довърши.

Намерих нов дърводелец, който работи във фирма и за да довърши кухнята + да добави горни шкафове, които този беше забравил, че съществуват ми иска някъде около 5000лв.
Кухнята ни не е много голяма, и повече от 5000/6000 лв няма да излезе.
Въпроса ми е такъв препоръчайте ми фирма за гр.Бургас, които да са коректни, да изготвят проекти и да монтират когато са готови.

В последствие най-вероятно ще направя и корекции на единият дрешник но за сега е това.

# 1
Много съм доволна от Явор 2000. През август монтираха кухня на майка ми. Дадоха най-добрата и всъщност адекватна за размера на кухнята цена. Направиха всичко което исках, а други фирми променяха или отказваха. Монтираха за два дни. Отношението и на служителката в офиса и на монтажниците беше прекрасно. Офисът е на ул. Гладстон 19. Обаче на този адрес има 3 мебелни фирми. Тази фирма е най-близо до ъгъла зад който има магазин за бои левис. Но си има надпис с името на фирмата на вратата доколкото помня.

# 2
Ще ги разгледам, също ми казаха за фирма Даниста или Диниста, нещо такова.
На мен по-важно ми е да я направят, така както искам. И да са бързи не всеки ден по един шкаф.

# 3
Препоръчвам ИРИМ ,това е русенска фирма,но има офис във Варна,за Бургас трябва да проверите.

# 4
Препоръчвам ИРИМ ,това е русенска фирма,но има офис във Варна,за Бургас трябва да проверите.
Ирим произвеждат мебели на готови модули. Как точно ще им помогнат да закърпят и преправят вече съществуващи нещо? Ще стане още по-голям компот.
Трябва ви местен майстор, определено. Но за довършителни работи и преправяне само трудно ще намерите. И пак ще ви бавят със сигурност.
Щом познат такова е надробил...
Пробвайте да попитате в бургаската тема.

# 5
Авторката пише..."Да изработват проекти и да монтират ,когато са готови" Даже го е подчертала.Не се разбира ,че става въпрос за преправяне на мебели.

# 6
да довърши кухнята + да добави горни шкафове, които този беше забравил
...
В последствие най-вероятно ще направя и корекции на единият дрешник но за сега е това.
Нещо започнато и то не както трябва, да се довърши, точно ще иска и преправяне - писала е различни цветове шкафове, кой знае още какво ще излезе. Такова на парче 1-2 шкафа, разни добавки и дребно поправки, фирма точно няма да й се върже.
И цената ще е висока, точно защото не е цялостен проект. Никой не иска да поема такива малки и пипкави поръчки, просто за по-лесно дават отказващи цени.

# 7
Да, моя е грешката започнах грешно и не съм изяснила. Вторият дърводелце, който намерихме да довърши и закърпи кухнята ми обяви цена. като за нова кухня от до.
За това искам фирма в която ще си поръчам чисто нова кухня, нищо,че тази няма месец и ще си сложа нея.
А тази ще прибера примерно

# 8
Версо мебел. Изработиха ми почти всичко, спалня, дрешник, бюро, антре. Качествено и бързо. От Варна съм, но дойдоха дотук.

Общи условия

Активация на акаунт