Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 459
  • 409
  •   1
Отговори
# 330
Използвам  хипоалергенни продукти- прах за пране и омекотител. Още не съм изпробвала Frosch, но бих желала да опитам.

# 331
Спреят за предпране. Не оставам без него:))

# 332
Да, използвам. На Фрош любим продукт ми е спрея за почистване на бебешки играчки 🙂

# 333
Ползвам препарата за почистване и миене на съдове и съм изключително доволна. Ше се радвам да спечеля цялата серия да изпробвам.

# 334
Да, използвам хипоалергенни препарати. Любим продукт от гамата на Frosch Baby ми е препарата за петна.

# 335
Използвала съм и съм много доволна!

# 336
Използвам,да.Открих марката Frosch с второто си дете и от тогава използвам само този бебешки прах за пране и верото за съдове Frosch baby!

# 337
Използвам хипоалергенни продукти за пране за спалното бельо. За ежедневните дрехи вече не. Бих опитала останалите продукти от серията Frosch Baby.

# 338
Привет,
от скоро сме родители и при подготовката за това се позаинтерсувах от различните продукти в тази категория.

Най-много ми допаднаха перилните препарати на Фрош и спрея за почистване. Не съм изпадала в някакви невероятни психози, но наистина тези продукти ми харесват и ги използвам дори и за съпругът ми, който има чувствителна кожа.

# 339
Не съм използвала никакви продукти на Фрош.Употребявам хипоалернегнни избелващи препарати за пране.

# 340
Използвам бебешки хипоалергенни продукти особено прах за пране и омекотител. Още не съм изпробвала Frosch, но бих желала да опитам.

# 341
Не съм пробвала марката Frosh, но ползвам бебешки хипоалергичен перилен препарат. Бих пробвала марката.

# 342
Да, използвам перилни и почистващи препарати с хипоалергенна формула, особено когато става въпрос за чувствителната кожа на бебето. Наскоро разбрах за Frosch, от този форум и си взех омекотител за бебешки дрехи, който намерих в Лили дрогерия. Харесва ми, че  не съдържа агресивни химикали.

# 343
Старая се да използвам щадящи и минимално инвазивни за здравето и кожата препарати, по тази причина в момента изпробвам препарата за петна на тъкани на Frosh Baby.

# 344
Използвам продукти на Frosh Baby, като най-любим ми е препаратът за почистване на съдове. Измива много добре и е прозрачен (мразя безмислено използване на оцветители).

Общи условия

Активация на акаунт