Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 461
  • 409
  •   1
Отговори
# 315
  • EU
Харесвам Фрош, особено препарата за съдове  и универсалния почистващ.

# 316
Използвам перилен препарат  със специална хипоалергенна формула,нямам любим .С удоволствие бих изпробвал някой от продуктите Фрош,за да направя разлика и стане мой любим.

# 317
Използвам хипоалергенни продукти за детето  фрош винаги е бил първият ми избор

# 318
Не съм ползвала хипоалергенни продукти /за щастие/ и марката Frosch Baby, но с най-голямо удоволствие бих изпробвала продуктите на марката Simple Smile

# 319
Още не съм изпробвала всички продукти на Frosch, но бих желала да опитам.Пробвала съм праха,препарата за петна,който е уникален .

# 320
Използвам хипоалергенни продукти: прах за пране и омекотител. Не съм изпробвала Frosch, но с удоволствие бих опитала.

# 321
Използвам препарат за миене на бебешки съдове и препарата за петна. Бих изпробвала и останалите  продукти от серията.

# 322
🐸 Frosch Baby спрей за хигиенично почистване

Препаратът нежно почиства всички бебешки аксесоари като играчки, маси за повиване, столчета за хранене, шкафчета и др. Формулата с провитамин В5 бързо и надеждно почиства всички миещи се повърхности и не оставя следи.

# 323
Използвам Препарат за съдове многократно и съм впечатлена от съотношението цена- качество.

# 324
Използвам препарата за съдове и омекотителя, харесват ми и съм доволна.

# 325
Никога не съм ползвала препарати с такава формула. Бих пробвала продуктите Frosch baby.

# 326
  • София
Откакто станах майка, използвам течния перилен препарат и препаратът за съдове  Фрош. Доволна съм.

# 327
  • София
Използвам препарати с хипоалергенна формула, като до момента не съм използвала Frosch Babу.

# 328
Да, използвам препарати  със специална хипоалергенна формула. От препаратите серия Frosch Baby ми допада препаратът за съдове, този за петна и течният прах за пране. Другите не съм ги използвала, но предполагам, че качеството също ще е на ниво и резултатите удовлетворяващи.

# 329
На Frosch Baby използвам препарата за съдове и препарата за почистване, именно заради безопасните съставки в тях!

Общи условия

Активация на акаунт