Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 462
  • 409
  •   1
Отговори
# 300
Използвам хипоалергенни препарати. Ползвала съм продукти на Frosch и ми допадат

# 301
Използвам хипоалергенни препарати. От продуктите на Frosch използваме течния сапун и верото за бебешки съдове и много ни харесват

# 302
От тази марка съм много доволна от препарата за съдове и хигиенният спрей, само тях съм използвала, но са с доказано качество!

# 303
  • София
Все още по някога ползвам такива, когато децата бяха по-малки само такива взимах.

# 304
Използвам, защото и аз и детето ми имаме кожни проблеми и се застраховам. 🍀

# 305
  • София
Ползвам продуктите на Frosch, много съм доволна .Ползвам редовно омекотителя и дрехите стават много мекички.

# 306
  • София
Използваме: течен сапун, препарат за миене на съдове и течен перилен препарат. Няколко пъти се каня да пробвам и праха за пране, но още не съм. Трябва да се поправя.
А и препарата за петна ползваме.

# 307
  • Бургас
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула? Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby?

Не, нямам впечатления от Frosch Baby.

# 308
Не съм използвала Frosch baby и нямам наблюдения към тях. Иначе използвам бебешки препарати за пране

# 309
  • София
Синът ми е с атопичен дерматит. Съответно използвам хипоалергенни препарати.
На Фрош използвам в момента бебешкото веро.
Бих пробвала и друго от марката.

# 310
Харесвам всички препарати на Фрош и се старая да избирам безвредни почистващи средства у дома. Много харесвам бебешкия гел за пране на Фрош - изпира и ухае невероятно.

# 311
Използах единствено препарата за съдове и бях доволна, но останалите продукти не съм ползвала.

# 312
Харесвам Фрош, особено препарата за съдове  и универсалния почистващ.

# 313
Този за съдове използвам редовно.

# 314
Използвах бебешка хипоалергенна прах за пране само около 6 месеца. Реших да не изнежвам децата. Харесваше ми аромата и мекотата на дрехите. Бебешкия препарат за съдове  Frosch Baby ми е любим и все още си го ползвам (и за съдовете на големите също 😊😁)

Общи условия

Активация на акаунт