Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 464
  • 409
  •   1
Отговори
# 285
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула? Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby?
- Използвам перилни препарати с хипоалергенна формула.
- От продуктите на Frosch съм използвала само верото.

# 286
Използвам. Любими са ми спрей против петна, както и препарат за съдове.
Много харесвам и течния прах за пране.

# 287
Нищо не съм използвала и бих опитала.

# 288
  • София
марката Frosch много я харесвам, но не съм ползвала от серията им Baby.

# 289
Да, използвам. Откакто семейството ни се увеличи с още 1 член, купувам само такива препарати. Преди раждането се запасих с всички необходими препарати на Frosch, защото получих и прочетох много позитивни мнения. Използвам перилен препарат, омектител, спрей против петна, както и препарат за хигиенно почистване. Много съм доволна от продуктите на марката. Blush

# 290
Използвах ги с моето дете и са страхотни! Особено спрея за почистване на детски играчки. Доволна съм!

# 291
С бебе съм, но не бях виждала, че Фрош имат хипоалергенни бебешки продукти. Досега не съм ползвала, ползвам на ДМ някои неща, но с удоволствие ще пробвам и на Фрош.

# 292
  • Лясковец
Не съм ползвала ваши препарати  с радост бих опитала.

# 293
Да, използвам. За бебето - изцяло продукти, щадящи кожата, специално за чувствителна и склонна към раздразнение кожа, хипоалергенни. За съдове и прибори - бебешки препарат за почистване.
Имам доста продукти на марката, харесвам ги. Харесва ми също така, че имат и "еко" насоченост.

# 294
Не съм използвала такива препарати, но имаме алергично гостенче , което преспива често в нас и се оказа че са ми нужни такива.

# 295
Да, използвам, за почти 4-месечтият ни син, но от гамата на Frosh съм ползвала единствено препарата за съдове и много ми допадна. Още имам от него и ще продължа да си го ползвам

# 296
Използвам хипоалергенни продукти: прах за пране и омекотител. Използвала съм препарата за съдове на Frosch и съм изключително доволна.

# 297
Използвам препарати с хипоалергенна формула за детското пране. Фрош не съм използвала много, искам да изпробвам отново.

# 298
Използвам бебешки хипоалергенни продукти особено прах за пране и омекотител. Още не съм изпробвала Frosch, но бих желала да опитам.

# 299
Използвам перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула.
Течният перилен препарат Frosch Baby ми е любим.

Общи условия

Активация на акаунт