Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 466
  • 409
  •   1
Отговори
# 270
Не съм използвала Frosch baby. Бих искала да опитам продукта преди да се появи бебето.

# 271
Използвала съм препарат за съдове, а в момента използвам този за фини тъкани и вълна.

# 272
Да, използвам специални препарати за бебка. До момента от продуктите на Фрош съм изпробвала само препарата за съдове и ми харесва.

# 273
  • София
Не съм използвала перилни препарати на Фрош. С удоволствие бих ги пробвала.

# 274
Да, перилен препарат Frosch baby, това е любимият продукт. Продуктите за бебешки съдове също са добри.

# 275
Използвам течен перилен препарат, омекотител, спрей за хигиенично почистване и препарат за съдове

# 276
Ползвам хипоалергенни перилни препарати за децата.
Не съм пробвала Frosch.

# 277

От тази серия съм ползвала само препарата за съдове и съм доволна.

# 278
Предпочитам хипоалергенни препарати в моето ежедневие. Използвала съм само верото на Frosch . С удоволствие бих изпоробвала всички продукти на Frosch.

# 279
  • Бургас
Използвам хипоалергенни продукти: прах за пране и омекотител. Не съм изпробвала Frosch, но с удоволствие бих опитала.

# 280
  • Велико Търново
Да, използвам. Едното ми дете е с алергична кожа и въпреки, че е по голям вече, аз продължавам да пера с препарати сензитив.
От фрош нямам любими - ползвам всичките от време на време.

# 281
Да, ползвам специализирани продукти. Перилният препарат и препарата за съдове е важно да са щадящи.Любим продукт ми е течният перилен препарат.

# 282
Ползвам спрея и верото. Бих пробвала и другите препарати.

# 283
  • Plovdiv, Bulgaria
Ползвам препарата за измиване на бебешки съдове, много съм доволна от него. Други на марката не съм изпробвала.

# 284
От продуктите на Фрош използвам бебешкия препарат против петна . Други хипоалергенни продукти не използвам.

Общи условия

Активация на акаунт