Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 468
  • 409
  •   1
Отговори
# 255
🐸 Frosch Baby препарат за петна

Мощен препарат за премахване на петна, дори и вече засъхнали. Формулата с добавки от растителен произход и естествени ензими действат ефективно срещу петната и същевременно запазват цветовете на тъканите.

# 256
  • Вдън горите тилилейски
Използвам хипоалергенни продукти: прах за пране и омекотител. Не съм изпробвала Frosch, но с удоволствие бих опитала.

# 257
Много ми харесва течния препарат за пране , за дечицата винаги използвам хипоалергенни продукти , за да съм сигурна , че ще избегнем всякакви алергични реакции.

# 258
  • in Wonderland
Перилният препарат и този за съдове са добри бих опитала и останалите им продукти

# 259
  • Plovdiv
При отглеждане на трите ми деца съм използвала течен перилен препарат Frosch Baby, който ми е любим.
Също ми е любим и препарата за съдове от тази серия.

# 260
Харесвам продуктите на Frosch, но не съм използвала детската им серия. Бих се радвала ако имам шанса да пробвам продуктите.

# 261
Ползвала към перилните препарати и омекотителя на Froshe baby, когато децата бяха бебета.

# 262
Използвам течният прах за пране и препарата за съдове на Frosch Baby. Доволна съм и от двата продукта и не мисля да ги сменям. С удоволствие бих пробвала и останалите продукти от гамата.

# 263
Използвам, тъй като детето ми е с атопична кожа и за него това е от изключително значение. Ще продължа да използвам и занапред. От продуктите на Frosch baby съм опитвала препарата за съдове. Интересно ми е да опитам перилните препарати, защото все още не мисля, че сме намерили най-доброто решение във връзка с кожните му проблеми.

# 264
Не съм използвала до сега продуктите на Frosch Baby, както и други хопоалергенни препарати, но би ми било интересно да опитам.

# 265
В родилното ни дадоха мостри на препарата за бебешки съдове както и омекотителя, доволна съм и се старая заради голямата ми дъщеря да използвам хипоалергенни препарати заради атопичния дерматит, който се появява от време навреме!Препарата за петна го ползвам сега с малкия доволно изпира всичко! Бих пробвала и другите артикули на марката!

# 266
Да, използвала съм, но специално продуктите на Frosch Baby все още не съм. Бих се радвала, ако имам възможността да ги пробвам!

# 267
За детето използваме почти всичко на Frisch Baby
Течен прах за пране, омекотител, препарат за съдове и спрея за хигиенично почистване

# 268
Използвам бебешки хипоалергенни продукти. От бебешката серията на Frosh използвам препарата за съдове и течния прах за пране.

# 269
  • Sofia
Да, използвам. Любим продукт ми е течният перилен препарат.

Общи условия

Активация на акаунт