Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 469
  • 409
  •   1
Отговори
# 240
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула? - Да, по принцип гледам да използвам.
 Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby? - любим ми е спреят за петна на Frosch Baby

# 241
Вкъщи използваме препарата за съдове на Frosch Baby и много ни допада. Нежен е към кожата и има много приятен лек аромат. Не съм ползвала други продукти на марката досега.

# 242
В очакване на първото си дете съм и търся подходящи препарати, все още не съм използвала нищо на froch baby, но бих опитала

# 243
Не съм използвала. Любим ми е препарата за миене на бебешки съдове на Frosch.

# 244
Да, използвам . Харесва ми  препарата за петна.

# 245
  • гр. Кюстендил
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула? - използвам
Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby? - използвала съм само препарата за съдове, за това нямам любим от серията. Но съм чувала страхотни отзиви за препарата за петна!

# 246
За шишетата и аксесоарите на бебето винаги ползвам бебешки препарат, същото е и за прането му. За мен и съпругът ми залагам на хипоалергенен омекотител, но препаратът за пране не е такъв. От Frosch Baby съм пробвала само бебешкия препарат за съдове и останах много доволна.

# 247
Използвам хипоалергенни продукти: прах за пране и омекотител.
 Не съм изпробвала Frosch, но с удоволствие бих опитала.

# 248
За моето бебче реших да ползвам много от серията Frosch Baby, защото получих мострички с тези продукти и останах много доволна. Сега ползваме:
* Течен препарат за пране с екстракт от лайка;
* Омекотител;
* Препарат за петна;
* Спрей за хигиенично почистване;
* Препарат за съдове.

Но най-любим продукт ми е препарата за петна. Върши ми чудеса.

# 249
Винаги чистя стаите на децата с хипоалергени и щадящи продукти. Харесвам придуктите на Frosch, любим ми е препарата за петна.

# 250
Да, използвам хипоалергенни препарати и съм използвала продуктите от серията Frosch Baby. Използвала съм течния препарат за пране и омекотителя и съм много доволна.

# 251
  • Elhovo
Не съм ползвала все още.

# 252
  • Ямбол
Използвате ли перилни и почистващи препарати? -Да Течен препарат за пране,Омекотител,Спрей за хигиенично почистване,Препарат за петна(най много ми харесва този спрей)Все още ги използвам макар синът ми да е на 4год. Препарат за съдове(когато беше бебе  ).И много ще се радвам да спечеля комплект с продукти Frosch Baby.

# 253
Използвам само хипоалергичното препарати, щадящи кожата и за миене и пране.

# 254
  • софия
Използвам хипоалергенни препарати. Харесвам перилните препарати на Фрош.

Общи условия

Активация на акаунт