Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 470
  • 409
  •   1
Отговори
# 225
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула? - да, използвам само такива.
Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby? - спрей за хигиенно почистване, с него почиствам всичко - от играчките до гърнето.

# 226
Да, използвам . Харесва ми бебешкия препарат за петна.

# 227
Използвам много продукти на Frosh Baby, като най-любим ми е препаратът за почистване на съдове. Измива много добре бебешките шишета и залъгалки на бебето и съдовете на баткото.

# 228
Използвала съм омекотителя, много съм доволна.

# 229
Използвам, да, но не съм опитвала досега от серията Frosch Baby.

# 230
Да, използвам. Всички на Фрош са ми любими, най-много харесвам дезинфектанта и спрея за петна.

# 231
  • Пловдив
Да, използвам хипоалергенни продукти: прах за пране и омекотител. Любим продукт на FROSCH BABY ми е препарата за петна Simple Smile

# 232
Използвам бебешкия прах за прана и много ми харесва аромата.

# 233
Не, не използвам препарати, които са хипоалергични

# 234
Използвам основно хипоалергенни препарати за дъщвря ми.Любим ми е течният препарат за пране,оставя деликатен аромат и мекота Simple Smile

# 235
  • София
Понякога използвам омекотители от сериите sensitive.
Когато бяха малки децата ми, купувах препарата за съдове на Frosch baby и ми харесваше. Бих взела пак.

# 236
  • някъде
Използвала съм на други марки. С удоволствие бих пробвала и вашите.

# 237
  • София
Здравейте!
Използвам хипоалергенни продукти - прах за пране и омекотител. Frosch Baby не съм купувала, но с удоволствие бих опитала.

# 238
Използвам перилни и почистващи препарати с хипоалергенна формула, включително и на Frosch Baby. Препаратът за съдове на Frosch Baby ми е любим - това беше препаратът, който педиатърката на сина ми ми препоръча за новородено и останах изключително доволна.

# 239
Имам малко бебе и задължително ползвам хипоалергенни продукти . Прах за пране, омекотител , препарат за съдове , препарат за петна и дезинфектанта на Frosch Baby , това са продуктите още от първия ден на моето бебче вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт