Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 471
  • 409
  •   1
Отговори
# 210
Да, използвам хипо алергични препарати, но досега не съм използвала Frosch Baby

# 211
Използвам винаги хипоалергенни продукти за пране на бебешките дрешки. На Фрош любим ми е спреят за почистване на петна.

# 212
  • Плевен
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула?
- Незнам. Не съм се замисляла по този въпрос и въобще не съм чела етикетите на изполваните от мен перилни и почиставщи препарати дали някои от тях са точно такива.

Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby?
- Не, не съм запозната с тях, т.е. досега не съм ги ползвала.

# 213
Задължително използвам хипоалергенни продукти , когато пера дрехите на детето ми.
На Frosch съм използвала препарата за съдове и много ми харесва.

# 214
Използвам хипоалергенни продукти - както прах за пране за бебета и деца, така и препарати за съдове. На Frosch baby съм използвала препарата за съдове и ми хареса.

# 215
  • София
Да, за внучето използвахме препарат за съдове Frosch Baby.

# 216
Здравейте, харесвам продуктите на Фрош, използвам хипоалергеннни продукти както за мен така и за детето.

# 217
  • София
Използвам перилни почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула, защото имам доста алергии и една от тях бива предизвиквана точно от миризми на препарати. Нямам любими продукти от гамата на Frosch Baby.

# 218
Използвам такива продукти, защото кожата ми и тази на детето са много чувствителни.
Харесвам препарата за миене на бебешки съдове, хигиенния спрей и препарата за петна.

# 219
  • Монтана
Използвам от доста време течен перилен препарат и препарат за съдове  Фрош.

# 220
Да, използвам. Не съм пробвала препаратите на Frosh.

# 221
Въпреки че дъщеря ми е на 4 год все още използвам хипоалергенни продукти тъй като е с доста чувствителна кожа. Любим продукт на FROSCH BABY ми е препарата за петна

# 222
  • Варна
Използвам хипоалергенни продукти-прах за пране. Изпробвала съм всичко на Frosch и съм много доволна.

# 223
Използвала съм такива перилни препарати, почистващи мисля не. Frosch Baby не съм купувала.

# 224
Използвам хипоалергенни препарати за бебето- при пране и почистване. Любими продукти на Фрош са ми препарата за почистване на детски играчки и бебешкото веро.

Общи условия

Активация на акаунт