Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 475
  • 409
  •   1
Отговори
# 195
Използвам перилни и почистващи препарати само съсспециална хипоалергенна формула при това на Frosch Baby, цялята гама ми е любима Simple Smile

# 196
Да, използвам хипоалергенни продукти. Любимите ми продукти на Frosch са спрея за предпране и верото.

# 197
Да, използвам перилни и почистващи препарати със специална хипоалергенна формула. На Frosch съм ползвала препарата за съдове.

# 198
  • Sofia
Използвам такива продукти сега за бебето и съм много доволна и бих ги препоръчала на приятели.

# 199
Да използвала съм и все още използвам специална хипоалергенна формула перилен препарат и омекотител.
Всички продукти от гамата на Frosh Baby са ми любими.

# 200
Да, използвам хипоалергенни продукти-прах за пране и Омекотител. Изпробвана сим и харесвам верото на  Frosch.

# 201
Използвам, любим продукт ми е спрея за петна

# 202
Използвала съм и съм много доволна!

# 203
  • Пловдив
Не съм ползвала Frosch и бих ги пробвала с удоволствие. Не използвам специални препарати по принцип.

# 204
Използвам препарати със специална хипоалергенна формула, защото да по-щадящи за сухата ми кожа. От продуктите на Frosch Baby съм ползвала препарата за съдове.

# 205
Старая се да използвам хипоалергенни препарати за бебето. Относно продуктите на Frosch Baby, харесвам техния перилен препарат – нежен е към кожата и ефективен в премахването на петна. 🙂

# 206
Използвам продуктите на   Frosch baby още от самото раждане на нашата кукла.
Не оставам у дома без тези трите:
- Течен препарат за пране;
- Препарат за съдове
и
- Спрей за хигиенично почистване.

# 207
Да, използвам.
Препарата за съдове ми е любим.

# 208
Използвам хипоалергенни препарати за бебето. Любими са ми течният препарат за пране, омекотителя и  препарата за съдове.

# 209
  • Варна
Винаги ако имам избор предпочитам хипоалергенни продукти. Не съм пробвала продукти на frosch baby и ще се радвам да ги тествам ако имам късмет

Общи условия

Активация на акаунт