Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 483
  • 409
  •   1
Отговори
# 180
Внимателно проучвах, преди да се роди синът ни  и избрах да ползвам продуктите на Фрош. Вече трета година съм повече от доволна, още повече че той е с алергии и АД.

# 181
  • София
Използвам бебешки продукти, но не съм гледала състава толкова. Продуктите от серията не съм пробвала и не мога да кажа за тях.

# 182
  • плевен
Използвам хипоалергенни продукти: прах за пране , омекотител, спреят за хигиенично почистване.Препарат за петна  Frosch   - върши чудеса! Много съм доволна!

# 183
Използвам хипоалергенни препарати. Ползвала съм само препарат за съдове на  Frosch.

# 184
  • София/Севлиево
Да,все още използвам бебешки препарат за съдове на Грил и пера отделно дрехите на малкото дете със специализиран хипи алергенен препарат.

# 185
Да, използвам хипоалергенни препарати. Продуктите Frosch Baby не съм използвала все още

# 186
Определено ползвам продукти подходящи за бебета.Перилният препарат и препарата за съдове е важно да са щадящи.Любим продукт ми е течният перилен препарат.

# 187
 Използваме препарати  със специална хипоалергенна формула. Любим ми е течен препарат за пране

# 188
Използвам хипоалергенни препарати. Използвала съм препарата за измиване на бебешки съдове и праха за пране на Frosch.

# 189
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула? Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby? - Използвала съм хипоалергенни продукти, но този на тази серия не. На Frosch като цяло да.

# 190
Използвам перилни и почистващи препарати, които не пречат на моята кожа, без значение дали и колко формулата е специална, включително и "бебешки" серии за отдавна били бебета.
Нямам любим продукт.

# 191
Използваме всички препарати на марката. Изключително съм доволна!

# 192
Да, използвам перилни препарати с хипоалергенна формула. Любим продукт от гамата на Frosch Baby е Течен перилен препарат за бебешки дрехи Frosch Baby.

# 193
За мен използването на хипоалергенни препарати е важно дори при възрастни. Използвам течният перилен препарат от серията baby, който е изключително нежен и към тъканите и към кожата

# 194
Да.
Използвам препарата за съдове и омекотителя .

Общи условия

Активация на акаунт