Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 485
  • 409
  •   1
Отговори
# 165
Заради бебето ни използване такива продукти.
Използвам и ми е любим препарата за съдове. Бебешките ги мия отделно с него

# 166
Използвам хипоалергенни продукти, най-вече прах за пране.
Не съм използвала продукти на марката, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 167
Да, винаги се старая да избирам перилни и почистващи препарати със специална хипоалергенна формула, защото те са по-щадящи както към кожата, така и към околната среда.
От гамата на Frosch Baby любимите ми продукти са течният перилен препарат и омекотителят за бебешки дрехи – харесвам ги, защото почистват отлично и оставят нежно ухание, без да предизвикват дразнения. С тях съм спокойна, че дрехите и текстилът са безопасни за цялото семейство.

# 168
  • София
За бебето ползвахме течния перилен препарат на Frosch и останахме доволни от качеството.

# 169
  • на дъното
У дома използваме почистващия спрей за играчки и повърхност понякога пера по деликатни дрехи с перилният препарат 🙂

# 170
Детето като беше малко само такива продукти използвах, вече порасна, но все още си използвам праха за пране.

# 171
Да, използвам. Не съм пробвала все още.

# 172
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула? Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby?
Използвам. На гамата фрош, любим продукт ми е препарата за съдове.

# 173
Използвам хипоалергенни формули, имам дете на 3 г. с чувствителна кожа. От серията на Фрош съм ползвала многократно омекотителя и много го харесвам.

# 174
  • София
Използвам хипоалергенни препарати за цялото семейство,не само за детето.
С удоволствие бихме пробвали Frosch.

# 175
  • Ruse, Bulgaria
Да, използвам ежедневно. Харесвам почистващия спрей и препарата за съдове.

# 176
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула?  Да, детето ми е с чувствителна и склонна към алергии кожа.
Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby?  Прахът за пране и омекотителят.

# 177
Използвам перилния препарат на Фрош.

# 178
Налага ми се да използвам почистващи и перилни препарати, както и козметика, с хипоалергенни формули. Познавам и използвам почистващите препарати на Frosch, вероятно ще изпробвам перилния препарат и омекотителя защото срещам много положителни отзиви за тях.🍀🍀🍀

# 179
Да, използвала съм хипоалергенни почистващи и перилни препарати.
Бих изпробвала с голямо удоволствие Frosch!

Общи условия

Активация на акаунт