Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 486
  • 409
  •   1
Отговори
# 150
С бебе на 10 месеца съм и съм използвала абсолютно всичко от марката Frosch Baby.
За мен топ продуктите на марката са, течния препарат за пране, препарата за петна и препарата за измиване на съдове.

# 151
Обожавам всички продукти Frosh, защото те решиха проблема ми с алергията към препарати. Ползвам цялата серия за деца, а също така и стандартните почистващи препарати. Най-използван е препарата за почистване на съдове.

# 152
Използвам хипоалергенни продукти: прах за пране и омекотител. Не съм изпробвала Frosch, но с удоволствие бих опитала.

# 153
  • София, Дружба 2
Използвам бебешки хипоалергенни продукти като прах за пране и омекотител. Не съм пробвала Frosch, но с голямо удоволствие бих опитала.

# 154
Използвам прах за пране,препарат за петна по бебешките дрешки на Фрош, препарат за бебешките съдове. Особено внимавам какво използвам за почистване.
Любим ми е препарата за петна на Фрош, тъй като от марката само него съм ползвала.

# 155
Използвам щадящи продукти, защото дъщеря ми има атопичен дерматит.
Ползвала съм течния перилен препарат на Фрош, препарата за петна и универсалния препарат за почистване, доволна съм.

# 156
Използвам хипоалергенни продукти. Най- често прах за пране и омекотител.
Не съм използвала продукти на Frosch Baby, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 157
Детето ми е с атопичен дерматит и използвам само продукти за свръх чувствителна кожа. Използвам бебешки хипоалергенни продукти - прах за пране, омекотител, гел за съдове, както и козметика за баня. Използваме и гамата на Frosch и мога да кажа, че съм много доволна.

# 158
Да предпочитам  препарат с хипоалергенна формула за детето. Използвала съм течния препарат с лайка и ми харесва.

# 159
Използвам препарата за съдове и за почистване на петна.

# 160
Препаратът за съдове е добър, други не съм ползвала.

# 161
Харесвам препарати, които са с хипоалергенни формули. Ползвала съм препарат за съдове от серията Frosch baby.

# 162
Използвам. С баткото започнах с вашите продукти и сега с бебето отново закупувам тях. Прах, омекотител, измивен гел за съдове и антибактериален спрей за играчки.

# 163
Използвам препарата за съдове и ми е любим.

# 164
  • Горна Оряховица
Не. Използваме препарата за миене на съдове

Общи условия

Активация на акаунт