Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 484
  • 409
  •   1
Отговори
# 135
  • Countryside
Принципно използвам перилни препарати с хипоалергенна формула, т.е. за чувстивитвлна кожа. Не обичам много парфюмирани или с много химия. Ползвам и такъв омекотител. Фрош Бейби ползвах като сина ми беше бебе и бях доволна.

# 136
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула? - вече не обръщам такова внимание на това. Гледам с приоритет да изпира петна от лютеница , шоколад, кал и пр.

Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby? - използвала съм препарата за съдове и перилния препарат, не са лоши. Не знаех, че има препарат за петна. Ще се оглеждам, като отида на пазар, и ще го пробвам със сигурност.

# 137
  • Бургас
Не съм използвала досега препарати с хипоалергенна формула. Ще се радвам да опитам продуктите на Фрош бебе.

# 138
  • оттам, откъдето започва България
Покрай третото внуче, което има много чувствителна и суха кожа, се научих да подбирам възможно най-щадящите перилни и почистващи препарати.
Конкретно от гамата на Frosch Baby сме ползвали само препарата за съдове и сме доволни. Предполагам, че и другите продукти също ще са хубави.

# 139
Използваме всички продукти на марката, защото са екологично ориентирани, а ние се стараем да живеем по-зелено.

# 140
използвах хипоалергенни продукти главно докато детето беше още бебе. сега по-рядко.
течният препарат за пране на фрош ни беше любим и продължавам да го препоръчвам. използвах и спрея за почистване.

# 141
Използвала съм и съм много доволна

# 142
Използвам препарата за миене на съдове baby. Бих използвала и другите продукти от серията.

# 143
Перилният препарат и този за съдове са добри бих опитала и останалите им продукти

# 144
  • Димитровград
Перилния е хубав, дъщерята има алергии и се налага. Течния сапун с алое е много хубав.

# 145
Аз съм с чувствителна, кожа и имам малко дете, поради което хипоалергенната формула в препаратите е задължителна за нас. Хипоалергенните продукти са отличен избор, тъй като намаляват риска от дразнене и алергични реакции. Frosch Baby и като цяло продуктите на Frosch са  една от популярните марки за хипоалергенни и екологични почистващи продукти, предназначени специално за домакинства с деца.
От серията Frosch Baby, някои от най-харесваните продукти вкъщи са бебешкия перилен препарат, препарата за съдове и спрея за почистване на играчки и повърхности.
Тези продукти на Frosch не само че са хипоалергенни, но и се грижат за околната среда, тъй като са биоразградими и опаковките им често са рециклируеми.

# 146
Прах за пране и универсален препарат са ми фаворитите 👌🏻

# 147
Използвала съм и продължавам да използвам .
Любимци са ми перилния препарат и омекотители на Фрош

# 148
Използвам препарата за съдове и за почистване., другите не съм ги пробвала.

# 149
Старая се да използвам изчистени продукти по състав, харесвам продуктите на Фрош. Любими са ми перилният препарат и омекотителя.

Общи условия

Активация на акаунт