Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 478
  • 409
  •   1
Отговори
# 120
Да, използвам перилни препарати с хипоалергенна формула. Любим продукт от гамата на Frosch Baby е Течен перилен препарат за бебешки дрехи Frosch Baby.

# 121
Да,предпочитам ги. Използвам frosh baby 💙

# 122
да и да , верото

# 123
Използвам перилни почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула, защото имам доста алергии и една от тях бива предизвиквана точно от миризми на препарати. Нямам любими продукти от гамата на Frosch Baby.

# 124
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула? Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby?
У дома не сме ползвали продукти на марката, но все по-често избираме хипоалергенни такива.

# 125
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула?
Не, не използвам. За щастие нямаме проблеми с алергии.

Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby?
Не, защото никога не съм ги пробвала.

# 126
  • Враца
Не съм използвала хипоалергенни продукти. Нямам наблюдения и върху Frosch, но с удоволствие бих ги опитала.

# 127
У дома повечето препарати са с хипоалергенна формула.
Любими продукти на Frosch Baby са ми течния перилен препарат, както и омекотителя за бебешки дрешки. Не ги заменям вече 2 години. 🙂

# 128
Използвам препарата за почистване на съдове и съм доволна от резултата. Бих изпробвала и почистващият спрей и препарата за петна.

# 129
Фрош ползвам от самото начало на моето бебе. Супер доволна съм и все още продължавам да ползвам повечето продукти. Вкъщи не оставам без праха за пране и препарата за съдове.

# 130
Харесвам праха за пране- изпира добре и има много лек и нежен аромат.

# 131
Използвам и пера дрехите на децата с Фрош бебе.

# 132
Харесвам праха за пране страхотен и с нежен аромат е ,изпира добре.

# 133
Точно на Frosch не сме използвали, дори сега научавам, че имат. Макар, че децата са вече големи, продължаваме да използваме такива перилни продукти у дома за бельото.

# 134
Да, използвам специални препарати, но до сега не съм ползвала продуктите на Frosch Baby.

Общи условия

Активация на акаунт