Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 477
  • 409
  •   1
Отговори
# 105
Използвала съм хипоалергенни продукти: прах за пране и омекотител, но не съм изпробвала Frosch. С удоволствие бих го тествала!

# 106
  • Пазарджик
Използвах го като беше бебе, и продължавам да използвам и сега. Харесва ми как почистват. Любим ми е праха за пране- изпира добре и има много лек и нежен аромат, както и препарата за съдове.

# 107
Използвам бебешкия перилен препарат на Фрош, както и бебешкия универсален спрей за почистване. В домакинството използвам спрея с аромат на портокал и спрея за почистване на кухня със сода, но от появата на бебето, определено повече залагам на бебешката серия на Фрош.

# 108
  • София
Използвам и съм много доволна. Не съм използвала бебешки препарат Фрош.

# 109
  • София
Използвам перилни продукти с хипоалергенна формула. Нямам любими продукти от Frosh baby.

# 110
Използвам хипоалергични продукти тъй като имам две малки дечица вкъщи.Техните съдове мия с препарат Frosch.

# 111
Използвала съм хипо алергени препарати, но не на Frosch Baby. Бих опитала с удоволствие.

# 112
  • Варна
Използвала съм хипоалергенни продукти - прах за пране и омекотител. Не съм изпробвала Frosch, но бих опитала.

# 113
  • Елхово
Използвам препарата за миене на бебешки съдове, почистващият спрей и препарата за петна. Бих изпробвала и останалите  продукти от серията.

# 114
Използвала съм хипоалергенни продукти - прах за пране и омекотител.
Пробвала съм и Frosch и много ми харесва.

# 115
Ползвам откакто се роди първото ми дете .
Спреят за петна ,перилния препарат и препарата за бебешки съдове са ми фаворитите  !

# 116
Да, използвам перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула.
Любим ми е течният пеилен препарат на Frosch.

# 117
  • Mediterraneo
Не съм ползвала специални препарати, откакто децата бяха бебета. Нямам любими продукти на марката.

# 118
Използвам Sano Maxima Sensitive, но с удоволствие бих тествала и серията на Frosch Baby.

# 119
Да, предпочитам ги.
Любим на Frosch ми е препаратът против петна.

Общи условия

Активация на акаунт