Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 476
  • 409
  •   1
Отговори
# 90
Използвам бебешки хипоалергенни продукти - прах за пране и омекотител. Още не съм изпробвала Frosch Baby.

# 91
  • Samokov
Използвам препарата за съдове, за баня и течния препарат за пране. Перфектни са, нямам какво да добавя . Много бих искала да пробвам цялата серия.

# 92
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула? Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby? -  Да, използвам специализирани препарати. До момента не съм използвала продукти на марката.

# 93
  • София
Използвам, когато се налага Simple Smile
В момента ползвам препарата за съдове на марката - харесва ми. Добре почиства шишета, биберони, чашки, спринцовки, аспиратори и т.н.

# 94
Използвала съм перилни и почистващи препарати със специална хипоалергенна формула. Любим ми е препаратът за съдове Frosch Baby Clean-Rinser.

# 95
Перилният препарат и този за съдове са добри бих опитала и останалите им продукти

# 96
Използвам хипоалергенни препарати, дори и не само за бебешки детски дрешки. Ползвам продукти Frosch, фаворитите ми са Течен препарат за пране и Препарат за петна.

# 97
Използвам препарати Фрош. Любим ми е спреят за почистване.

# 98
  • Сф
Не съм ползвала цяла гама от хипоалергенни препарати. Ще бъде страхотно, тъй като вкъщи сме склонни към алергии. Бих пробвала продуктите на Frosch. Познат ми е само препарата за чинии. Доволна съм! 😍

# 99
Използвала съм само част от продуктите, най- много препарата за пране и спрея за почистване. Бих изпробвала и другите с удоволствие.

# 100
До сега не съм използвала такива препарати,но бих желала да опитам.

# 101
Не, не съм използвала, с удоволствие бих ги пробвала!

# 102
  • столицата
Използвам хипоалергенни продукти. От вашата марка съм пробвала препарата за петна.

# 103
От скоро използвам такива продукти и ми харесват,но на Frosch все още не съм ,но бих пробвала

# 104
Да, използвам. Перилният препарат е сред любимите ми.

Общи условия

Активация на акаунт