Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 472
  • 409
  •   1
Отговори
# 75
  • ШУМЕН
Ползваме от продуктите на Frosch Baby и сме много доволни, най-често използваме Спрей против петна за бебешки дрехи

# 76
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Използвала съм и съм доволна.
Перилния препарат ми е много любим.

# 77
  • София
Откакто станах майка, постоянно използвам продукти подходящи за бебета, защото са био.Перилният препарат и препарата за съдове е важно да са щадящи. Любим продукт ми е течният перилен препарат.

# 78
  • моята мила родна страна
Използвала съм и съм много доволна!

# 79
  • София
Използваме и редовно купуваме твърди бебешки сапуни и бебешки препарат за пране. Понякога купуваме и бебешки шампоани.
Не сме ползвали Frosch Baby

# 80
  • In The Middle Of Nowhere
По принцип не съм използвала досега препарати с хипоалергенен състав. Гамата Фрош Бейби също не съм ползвала, но се надявам скоро да имам тази възможност:)

# 81
Понякога купувам бебешки шампоани и сапуни.
Не съм ползвал вашия бранд.

# 82
  • у нас
И на двата въпроса, отговорите ми са отрицателни. Но с удоволствие бих пробвала продуктите.

# 83
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула?

Използвам специалните хипоалергенни формули на препаратите, нищо че не сме деца, имаме си атопичен дерматит и чести кожни реакции поради алергии.

Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby?

Прахът за пране и спреят за хигиенично почистване са сред любимите ни продукти.

# 84
Използвала съм препарата за пране и съдове. Предпочитам ги най вече, защото са веган и хипоалергенни.

# 85
Използвала съм и съм много доволна

# 86
За бебето след дълго лутане и търсене на подходящи препрати, се спрях на Frosch. Спечели ме препарата за петна- сбогом на петната от тиквено пюре 🤣

# 87
С две малки деца ползвам хипоалергенни бебешки перилни препарати. Харесвам течният перилен препарат на Frosch.

# 88
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула? - Да, защото детето ми има атопичен дерматит и е много неприятно.
 Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby?- Сега виждам, че има и други продукти, познавам и ползвам само течния прах за пране.

# 89
  • на последния етаж
Да, използвам, но не съм пробвала и нямам любими от гамата.

Общи условия

Активация на акаунт