Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 465
  • 409
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Използвам хипоалергенни продукти, защото смятам че не само бебешката кожа има нужда от грижа. Любим ми е препарата за съдове Фрош

# 61
  • София
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула? Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby? Да най-вече прах.Любимия ми продукт е FROSCH BABY Спрей против петна на бебешки дрехи:)

# 62
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула? Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby?
Не съм използвала специални хипоалергенни препарати, дрешките пера с бебешки перилен препарат.
От Frosch Baby съм използвала единствено препарат за бебешки съдове и съм много доволна. С удоволствие бих продължила употребата и бих опитала и останалите ви продукти за дъщеря си.

# 63
Вкъщи с малко дете използваме препаратът за миене на съдове на Frosch ,също и детски спрей за петна.

# 64
  • София
Използвам хипоалергенни препарати. Спреят за петна и почистващият спрей са ми много любими.

# 65
Използвам хипоалергенни продукти, особено за прането на дъщеря ми.Любим продукт ми е течният перилен препарат.

# 66
  • София
Използвам хипоалергенни перилни  препарати, защото синът ми е с атопичен дерматит от бебе. На Фрош сме ползвали само препарата за съдове.

# 67
Перилният препарат и  за съдовете съм пробвала и ми харесват. Бих опитала и останалите им продукти.

# 68
Използвам хипоалергенни продукти особено прах за пране и омекотител. Пробвала съм един продукт на Frosch.

# 69
Не съм използвала перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула, но с удоволствие бих опитала.
Надявам се за в бъдеще да имам любими продукти от гамата на Frosch Baby !

# 70
Бебешкото веро, омекотител и почистващият препарат харесвам най-много и ги поддържам у дома.

# 71
  • Сливен
Да, използвам. За бебешките съдове, използвам верото на Frosch.

# 72
Използвам, но досега не съм вземала на Frosch. С удоволствие бих ги пробвала

# 73
Използвам течния прах и омекотители.Много съм доволна

# 74
Използвам хипоалергенни продукти под формата на перилни препарати прането на детето.Любими са ми!

Общи условия

Активация на акаунт