Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 445
  • 409
  •   1
Отговори
# 45
Използвала съм и харесвам препаратите за съдове и пране. Не знаех за съществуването на препарата за петна и хигиеничния спрей за почистване и със сигурност ще ги пробвам.

# 46
Не съм използвала такива препарати. Също така не съм използвала и продукти от гамата Frosch Baby, но много бих искала да ги пробвам, тъй като съм бременна и все още не съм купувала нищо в тази насока.

# 47
Използвам бебешки хипоалергенни продукти. Прахът за пране и омекотителя ни са такива. Използвала съм Frosch за петна с първото ми дете, предстои ми употреба с второто. Flowers Maple Leaf

# 48
  • София
Да, използвам перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула.
Не, нямам любим от Frosh Baby

# 49
Използвам за малките, а понякога дори и за мен. Не съм тествала все още продукт на Frosch.

# 50
Използвам бебешки и хипоалергенни продукти, да. Въпреки, че отдавна мина бебешката възраст на децата, пера с течния перилен препарат и ползвам омекотителя на Frosh. Много съм доволна.

# 51
Използвам препаратите и съм изключително доволна. Най-често купувам препарат за съдове, течен препарат за пране и омекотител.

# 52
Задължително ползвам, перилния препарат е много добър.

# 53
Използвам хипоалергенни продукти и за малки, и за големи. Нуждите ни са такива, чувствителни кожи имаме. Харесвам продуктите Ви.

# 54
  • София
Ползвам хипоалергенни перилни и почистващи препарати.
Харесвам много препарата за съдове и праха за пране от марката Frosch за домакинството.

# 55
Препаратите за петна и съдове. Особено за петна е много добър

# 56
Използвам бебешки хипоалергенни продукти. Не съм изпробвала Frosch, но бих желала да опитам.

# 57
Не,  е използвам хиполаергенни препарати. Не съм използвала продукти на Frosch Baby, но с удоволствие бих пробвала.

# 58
С дете и мъж с алергии към доста неща трябва много да внимавам с какво пера дрехите,за да са подходящи за чувствителна кожа и да не предизвикват раздразнения. Много съм доволна от препаратите за миене на съдове. Ще се радвам да опитам и перилните препарати. Смятам, че са подходящи за всяко семейство.

# 59
Разбира се, с малко дете няма как. Използвала съм Спреят за почистване на играчки и прахът на пране Фрош.

Общи условия

Активация на акаунт