Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 442
  • 409
  •   1
Отговори
# 30
Определено ползвам продукти подходящи за бебета.Перилният препарат и препарата за съдове.Любим продукт ми е течният перилен препарат.

# 31
Да, използвала съм хипоалергенни продукти.
Особено когато децата бяха малки.
Скоро ползвах за първи път верото и съм очарована.

# 32
  • Бургас
И аз съм използвала хипоалергенни продукти.
Много отдавна не съм купувала нищо на Frosch.

# 33
Използвам бебешки продукти и прахове , с удоволствие бих пробвала Frosch❤️

# 34
  • Бургас
Използвам бебешки продукти, но на Frosch не съм. С удоволствие бих ги пробвала.

# 35
  • Пловдив
Използвам такива препарати, но на тази марка още не съм и бих искала да опитам.

# 36
  • Там...
Винаги препаратите се съобразяват с вида на прането! С удоволствие бих пробвала тези на Фрош!

# 37
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула? Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby?

Изполвам на Персил сензитив формулата. Любимият ми продукт на Frosch Baby беше препаратът за съдове, докато детето беше бебе, а и дори сега го ползвам понякога.

# 38
Използвам хипоалергенни продукти, на Frosch Baby съм пробвала течния перилен препарат и препарата за съдове и много ми харесаха, бих се радвала да пробвам и другите им продукти.

# 39
  • Велико Търново
Не използвам, но би ми било интересно да ги пробвам и съответно ако ми допаднат бих сменила традиционните препарати с хипоалергенни, за да намаля възможни реакции и разбира се ако мога да ги предотвратя.

# 40
Не съм изпробвала хипоалергенни продукти, но с удоволствие бих опитала Frosch.

# 41
Харесвам спрея против петна, но се намира сравнително трудно в моя град. Бих изпробвала и другите хипоалергенни перилни препарати.

# 42
Здравейте, не съм използвала.до момента продуктите но Frosch, но имам огромно желание да ги опитам. Използвам специални бебешки прахове и омекотители, дори и за поотрасналите ми деца, не само за бабешките дрехи.

# 43
  • София
Случвало се е да ползвам.

# 44
Използвам от доста време течен перилен препарат и препарат за съдове  Фрош, въпреки че нямам бебета в момента.

Общи условия

Активация на акаунт