Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 443
  • 409
  •   1
Отговори
# 15
🐸 Frosch Baby омекотител

Комбинирайте течен перилен препарат или прах за пране Frosch Baby с нашия нежен омекотител с мек аромат.
Продуктът е хипоалергенен и идеален за чувствителната бебешка кожа. Формулата с добавен екстракт от лайка прави прането видимо по-меко, гладко и копринено нежно на допир.

# 16
Да, по принцип гледам да се придъжам към бебешки препарати, точно заради хипоалергенните формули. От продуктите на Фрош съм ползвала само препарата за съдове.

# 17
Да, определено използвам хипоалергенни перилни и почистващи препарати, особено когато става дума за грижа за бебето и за хора с чувствителна кожа у дома. Специалната формула на тези продукти наистина е важна, за да съм сигурна, че няма да предизвикат алергии или кожни раздразнения. От гамата на Frosch Baby имам няколко любими продукта - бебешкият препарат за пране и универсалният почистващ препарат са отлични. Те не само почистват добре, но и са нежни към кожата, което е идеално за цялото семейство!

# 18
Да, използвам перилни и почистващи препарати с хипоалергенна формула. Харесвам много от продуктите на марката Frosch за домакинството, а специално от серията Frosch baby използвам най-редовно препарата за почистване на съдове, както и праха за пране. С удоволствие бих пробвала и от друго от тази серия.

# 19
  • Пловдив
В момента не използвам, но след два месеца, живот и здраве, ще купувам и аз Frosch Baby за моите мъници. Чета много положителни отзиви и мисля това да са почистващите препарати за новородените вкъщи.

# 20
  • На морето!
О, да! Задължително използвам не само хипоалергенни, ами и еко френдли препарати, особено за децата.

# 21
Използвам хипоалергенни продукти - прах за пране и омекотител, но от гамата  Frosch Baby, все още не съм.

# 22
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула? Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby?
Нямам любими продукти от марката, но предпочитам препарати с хипоалергенна формула, защото имам чувствителна кожа.

# 23
  • Washington,USA
Да, използвам, но не съм пробвала Frosh. Ще се радвам да опитам. 🙂

# 24
  • Варна
Използвах назад във времето, когато дъщеря ми беше бебе. С удоволствие ще опитам вашите продукти Фрош.

# 25
  • Варна
 Когато моят юнак беше малък, разбира се, ползвах подходящи почистващи продукти. Не помня да съм попадала на Frosch Baby, но скоро очаквам племенничка и ще е полезен подарък, ако спечеля от тук. А ако не - ще й купя.

# 26
  • Пловдив
Купувам хипоалергенни препарати, но не винаги. Имам много чувствителна кожа и би било добре да съобразявам изборът си с това.  Не съм използвала продукти Frosh Baby, но бих ги изпробвала с удоволствие.

# 27
Използвам препарати със специална хипоалергенна формула.
Открих Frosch с първото ми дете, когато търсих препарат, с който да измивам шишетата - да се изплаква добре, да не остава странен послевкус и да не е с вредни съставки
Сега с бебето продължавам да използвам препарата за съдове на Frosch, както и течен препарат за пране. Други продукти на Frosch не съм пробвала засега.

# 28
  • Другата България
Използвам хипоалергенни продукти: прах за пране и омекотител. Не съм изпробвала Frosch, но с удоволствие бих опитала.

# 29
Използвам продукти подходящи за бебета. Перилният препарат и препарата за съдове е важно да са щадящи. Любим продукт ми е прах за пране, има деликатен аромат и изпира добре.

Общи условия

Активация на акаунт