Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 458
  • 409
  •   1
Отговори
# 345
Да, използвам, а от гамата на  Frosch Baby любими са ми два продукта - препарата за петна и този за съдове.

# 346
Да, ползваме вкъщи препарат с хипоалергенна формула. Frosch baby не съм ползвала досега, ще се радвам да го изпробвам.

# 347
Използвам бебешки и хипоалергенни продукти, разбира се. Въпреки, че отдавна мина бебешката възраст на децата, пера с течния перилен препарат и ползвам омекотителя на Frosh. Изключително съм доволна от тези продукти.

# 348
Да, използвам почти всички продукти на Фрош. Открих ги преди около 2 години с второто ми дете и съм доста доволна.

# 349
  • Велико Търново
Използвам хипоалергенни бебешки препарати за миене на посудата и играчките на дъщеря ми. Още преди да се роди купих препарата на Фрош и досега използвам само него

# 350
Не използвам, но много скоро ще мина на такива препарати, защото получавам сърбежи по тялото понякога и една от вероятните причини е използваните перилни препарати.

# 351
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да, предпочитам и използвам хипоалергенни препарати винаги, когато имам такава възможност. За съжаление не съм ползвала продуктите Ви и не познавам марката.

# 352
Да, използвам. Любимият ми е омекотителя.

# 353
Да, използвам перилен препарат с хипоалергенна формула. Бих изпробвала и продуктите от гамата на Frosch Baby.

# 354
Използвам други препарати на Фрош в домакинството, но нищо от тази серия не съм. Нямаме алергии, въпреки това се старая да използвам препарати с деликатна миризма.

# 355
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула? Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby?

Не използвам такива препарати и не съм запозната с тези на Frosch Baby.

# 356
Здравейте,
В момента използвам препарата Ви за съдове за бебета. Доволна съм от консистенцията му.
 Успех на всички! Blush

# 357
Не съм използвала, но с радост бих пробвала

# 358
He използвам. Иьпильвам прах за бяло. Не съм пробвала фрош  и нямам любими в тази връзка.

# 359
  • София
Да, ползвам препарати с хипоалергенна формула. Ползвам праха за пране на Фрош, както и омекотителя. Любим ми е препаратът за почистване на петна, незаменим!

Общи условия

Активация на акаунт