Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 60 430
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • софия
Не беше забележка. Помислих дали не е длъжност, която не знам.

# 196
Ревизьор ревизор ли е или друго?
Казаха ви утре да питате! 😎

# 197
  • София
Доколкото разбрах е казала на хората от старата и фирма, че новият колега е стриптизьор (а той всъщност е ревизор) в това число и приятелката/жената на новия колега е била там и е чула.
Евала!
Два пъти четох и освен, че е объркал/а  ревизор със стриптизьор, друго нищо не разбрах. Благодаря за поясненията.

# 198
Е, нали сме муни, до утре ще забравим какво ще питаме Simple Smile
Аз вчера, че и днес (демек при условията на продължено деяние) проявих същинска мунщина, за която се усетих преди час чак. Понеже се яви сериозен проблем с водопровода, отказаха да работят и СМ, и пералнята със сушилня - едната пълна с чинии, другата с дрехи, дори не могат да си изпомпят водата, да приключа някак програмите. СМ беше към края на програмата и на дъното имаше останала малко вода, отворих я и си стоя така, на пералнята я източих през аварийния маркуч. Цял ден и цяла нощ вчера, както и допреди малко, все с това се занимаваме. И се усещам аз по някое време по нощите, че се кахъря и за съдовете в СМ - как ще стоят, докога ще стоят...и не ми идва наум да ги извадя и просто да ги изплакна на ръка (мивката работи, за нея няма проблем). Преди час, когато вече решихме проблема (поне така смятаме засега), най-после източих водата от дъното и сега изми пак същите съдове.
Хвана ме срам направо...

# 199
Абе признай си че не ти са се миели съдове ами си искала да дебнеш черния петък Grinning

# 200
Ох, Нат, прекарах вчера и нощес кажи речи цялото време под в шкафа под мивката и между двете машини, такъв кошмар не бях преживявала...Днес поне и гладих 3 перални, та си разнообразих Simple Smile
И за десерт ТС пак с авария и днес нямаме и топла вода, така ще е до 01.12...въобще разнообразие да искаш, ти ми говориш за черен петък, слаба занимавка е това Stuck Out Tongue Winking Eye

# 201
Да ти кажа... моят план повече ми харесваше Grinning

# 202
И на мен, Нат, ама ще се възползвам от него друг път. Пропускането на черния петък обаче и приятните ми занимания не ми попречиха да се сетя да отърча баш в 19 часа в снега и навалицата до два офиса на Еконт да си получа и поръчките отпреди седмица, не съм го съвсем изпуснала. За чиниите не ми дойде наум, а за поръчките се сетих, гиди мързелана...Simple Smile

# 203
  • софия
Ревизьор ревизор ли е или друго?
Казаха ви утре да питате! 😎
Днес мина ли урока за втори клас или още е рано?

# 204
Лягай да си доспиш, рано е още...

# 205
  • софия
Кубратова, ако така продължава, цял живот сън няма да е достатъчен.

# 206
  • София
Аз днес се проявих достойно.
Отивам в магазина (голяма търговска верига), идва ред да плащам, бъркам си в якето за портмонето и установявам, че то с пари, банкова карта, че и документи си стои в хола. Призля ми. Извиних се, жената на касата ме изгледа зло, но викна главната касиерка и направи сторно. В това време аз осъзнавам, че имам телефон, а на него имам Револют ( от скоро, използвала съм го веднъж, когато приятелка плати една сметка и после ѝ върнах парите чрез него). Та, усмихната питам е ли възможно да се плати с въпросния Револют, касиерката ми отвръща положително, маркира отново всичките покупки (а те не бяха 1-2) и аз доволно маркирам телефона. Е, да, ама не. Не ще. Зад мен един господин гледа, гледа, една женичка също, накрая казаха, че явно нямам тази опция и пак нищо не стана. Викнаха главната касиерка за ново сторно, аз станах доматено-червена, а на опашката, 5-6 човека с пълни колички добиха зеленикаво-ядосан цвят и мисля, че бяха готови всички, плюс двете касиерки дружно да ме удушат и да ме заровят като взаимно си осигурят алиби.

# 207
Да бяха събрали пари да ти платят покупките докато чакат Joy

Майтапът настрана. Разбирам те колко неудобно се е получило, но в крайна сметка никой не е умрял. Случват се такива мунщини

# 208
  • Враца
Светулчица, направо е било като сценарий за скрита камера Wink

# 209
  • софия
Моята разсеяност и реене над нещата нямат край. Мисля, че писах как преди години купих палатка за подарък за Коледа (правим си семеен подарък). Чудеса от храброст направих да я донеса вкъщи, да я скрия (или се прибираме заедно, или винаги има някой около мен, бях я оставила за малко между етажите даже) и няколко часа след това пратих мъжа ми да вземе нещо от шкафа, в който я бях скрила.
Тази година цъкам по познатата схема. Купих му адвент календар и съм го скрила в горния гардероб между палтата. Сега го извадих, за да го оставя тържествено в хола утре сутрин и се сетих, че го молих да ми сваля зимното палто и прибира есенни връхни, когато застудя (за да стигам закачалките трябва да се катеря на стълба и обикновено той е дежурен). Календарът не е прибран, както помня, че го бях прибрала. 100% го е видял 🙃 Преди малко осъзнах.

За нас най-хубавият подарък е изненадата и вече втори път я прецаквам. Поне дъщерята съм сигурна, че не си е видяла адвентите.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 23:04 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт