Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 60 438
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
От 2 години си търся ролерите, и никакви ги няма! Даже не се научих да карам като хората.
Звънче, мерси, голяма палатка ще избирам аз.

# 226
Преди около 6 години имах колежка, но й изгубих дирите. Беше страшно луда глава и супер свежарка. Имаше интересна за мен външност - фина като кукла, с много дълга черна коса с бретон и сини очи, същинска Снежанка. Години наред не видях жена която поне малко да прилича на нея.

Днес се озовах в квартала й. И я гледам как с един бакшиш се натиска върху таксито. Напълно в стила й.
Познах черната дълга коса, бретона, фигурата ... Свалих стъклото и й казах:
- Не е прилично да се натискате така по улиците! Хора около 50те да се държат като ученици ...

Мъжа тръгна към мен малко на бой ... Но аз нея гледах. И я попитах: Ти не си ли Ю.? Майката на две дъщери близначки и син М. Тя се засмя и каза че има син, дъщери няма. Очите й не бяха толкова сини и косата й не беше толкова чуплива. Мъжа каза че всеки си има двойници. Аз защо не намирам същия урод като мен?

Един път се извиних,  после още два.

Хем ме е срам от мен, хем ми е смешно. Ами ако са любовници и аз съм ги хванала?

# 227
  • Mediterraneo
И нека броенето на муните да започне сега. Аз съм първа.

# 228
Поми аз съм правила подобната грешка и вече не смея да се припознавам. Предпочитам да отмина, защото тогава умрях от срам.

# 229
Поми и Деф един човек ли са?

# 230
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Поми и Деф един човек ли са?
Не, Деф-чо може и да троли, но Поми, Естел и както там се именуваше, си е истинска.

# 231
  • София
Не, но подозирам, че делят една мозъчна клетка.

# 232
  • София
Не съм съвсем съгласна. При тролчето трябва да има малко повече, за да успее да сътвори такива безумни постове. Докато другата си е автентична.

# 233
  • Варна
Аз много ви обичам всички с всичките имена Simple Smile Тук съм си у дома, нямам сега нещо обаче, с което да се похваля Simple Smile

# 234
Като си говорите с приятели дето не говорят нашенски и кажете че тъкмо сте сготвили... на въпроса какво в никакъв случай не отговаряйте първосигнално с пряк превод във вид на "balls soup" Joy
Особено драматично е ако в този чат има и мъж веган, незапознат с нашата кухня, хептен потресен остана Joy

# 235
Че какво й е на супата топчета?
Освен ако не е като яслената на сина ми Simple Smile
Като навърши 2 години, го записах на ясла, уж да подпомагам социализацията му. Беше си злояд и една неделя правя супа топчета, естествено в неговата паничка сипвам много топчета, зер нещо все да влезе в устата му. Той се цупи на супата и казва, че искал като на яслата. И каква е - питам - на яслата (тук тонът се сещате как се повишава)?!  А той отговаря: Ами, супа топчета, ама без топчета Anguished
А ти откъде разбра тогава, че е от топчета? - не се предавам лесно аз, разследвам си. - Ами, леличките така казаха...
Та това трябва да е било стара рецепта за веганска супа от топчета /без топчета/.

# 236
А, много си е хубава супата, ако и моята да я направих съвсем модерна и тоя път да е хем с топки, хем розова че от скука нарязах и едно цвекло в нея Joy
Обаче в някои държави никак не е обичайна и като написах balls soup хич не ме разбраха какво имам предвид... Поне meatballs soup да бях рекла, малко по-ясно щеше да стане. Пък то прозвуча едно че не много прилично, друго че съвсем шокиращо за горкия викинг веган, дето до скоро споменаваше приключението със сиренето дето ви разправях пак тук Joy А по принцип не е човек дето се шашка лесно но и ние не го оставяме да се отпуска много-много Grinning
Посмяхме се, ако не друго. Добре че не помня как да се изчервявам Grinning

А в такива институции като детска градина и ясла... тя там често супата топчета има топчета колкото и вафлите Чайка имат чайки Grinning

# 237
  • Бургас
Аз за пореден път се проявих!
Този път с каната за вода.
Наливам вода,слагам я на поставката и чакам да заври!
То, хубаво...ама някой трябва да й натисне и копчето за да я включи!
И това е всеки път щом я сложа!
Ужас!

# 238
Абе, тия копчета ги слагат, колкото да ни затрудняват, особено с кафе машините. Уредите трябва, щом ни видят, веднага да реагират. Как не съм един инженер, ами прост хуманитар, досега щях да съм го измислила Simple Smile

# 239
Кубратова, подсети ме за градинските години на малкия ми син. Един ден го прибирам от градината, а той гордо ми заявява - пък днес ни дадоха цяло кюфте на обяд. Аз  Open Mouth.
То вярно, че в ония години беше мизерия, ама чак такова пестене...

Общи условия

Активация на акаунт