Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 60 441
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
  • FRANCE
А препечени филии в Ст град на печка с реотани?

# 271

madame, извинявай, но това е аматьорско Simple Smile. Слагаш я легнала печката с реотани, подпираш с нещо и ползваш като котлон. Може яйца на очи, супичка, макарони. Всичко може!

# 272
  • FRANCE
Ехаа, признавам те Beers

# 273

madame, извинявай, но това е аматьорско Simple Smile. Слагаш я легнала печката с реотани, подпираш с нещо и ползваш като котлон. Може яйца на очи, супичка, макарони. Всичко може!
И препечени филии. Wink Не печете обаче наденица, става страшно! Не питайте от къде знам. Grinning

# 274
Е, как ще отидеш на разкопки без бързовар за кафе?! Че то не мож стана сутринта, камо и да стигнеш до обекта навреме...
И печките се ползваха в студентски общежития точно по предназначение - за готвене Simple Smile

# 275
Днес бях навън и когато се прибрах намерих вратата на терасата на кухнята широко отворена. Съответно в кухнята студ, солидно ароматизиран с миризма на печена скумрия. На въпроса защо вратата е отворена получих отговор, че така щяла да излезе миризмата на риба.
Обаче рибата всъщност е печена на терасата. Оказа се, че другите хора пекат риба на терасата, за да не им се омиришат кухните, а моята майка я опекла отвън, но после отворила широко вратата към кухнята и миризмата се беше намърдала в нея.

# 276
  • София
Вчера препратих на щерката във вайбър нещо, което друга майка от класа беше пратила на мен. Имаше и пояснителен надпис, че е за домашно . Не знам как, но съм го пратила и на една колежка от предишната ми работа. Дори не знаех, че още пазя телефонния й номер, още по-малко имам представа как съм цъкнала и нейното име заедно с това на детето, дори първите букви от имената им са далеч една от друга в азбучен ред. Усетих се случайно след няколко часа, но тя още не го беше прочела и изтрих.
Този номер съм го правила и преди, но тогава бяха два съседни контакта и е по-лесно да се цъкне случайно.

# 277
А аз вчера закъснях за среща, защото бях решила, че съм на 3 спирки с метрото, а те били 2. И муня не слуша коя спирка следва.....Чаках после в обратната посока влакче и закъснях Relieved

# 278
Колкото повече наближават празниците, толкова повече ще се проявяваме като муни - хем служебните задължения драстично се увеличават, сякаш идва краят на света, а не на годината, хем домашните. Гладя ризи миналия ден и тъкмо начевам поредната, виждам някакви петна на предната част. Реших, че няма смисъл и да я гладя и я върнах в коша с прането. Пускам после пералня и се заглеждам за петната, че да третирам с препарат преди пране - няма ги. Въртях я, гледах я на светлина, абе - всякак, а петна няма...
Усещам се, прочее, че са били пръски от ютията, които после са изсъхнали, ама кой да пробва и да чака...нейсе, изпрах я два пъти, за назидание Simple Smile

# 279
Друго си е за един ден не една, а цели две черни котки да ти минат път... Прибирам се и правя резервации за пътуване. Обикновено винаги с безплатно анулиране. Първи град - безплатно анулиране, втори град - също. За третия решавам, че дори да има проблеми с полета, все ще сме стигнали до дестинацията и защо пък да не пропусна безплатното анулиране, ще спестя някой лев. Следя уж стриктно датите, но като избирам датата на пристигане в Букинг, то ми показва два месеца наведнъж един до друг. И защо да резервирам юни, както е нужно, цъкам си на май. Плащането се осъществява веднага. Бързо се усещам, но няма връщане назад. Собственикът на апартамента не благоволява да прояви човечност, а от Букинг се оказват тотално неспособни да го накарат поне да удовлетвори полагащата ми се еднократна промяна на датата... 100 евро съм вътре.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 20:33 от :::

# 280
И аз съм го правила същия номер, че и с по-голяма сума се набутах. Толкова се ядосах, че ММ ме съжали и ми даде той парите

# 281
Мама муня явно е в серия. Дава ми да чета нещо и ми казва да си цъкна лампата, че било тъмно и в този момент загася вече цъкнатите лампи. Гледам умно и я питам защо загаси осветлението. Отговори: За да си пуснеш лампата, защото е тъмно.

# 282
  • Mediterraneo
Аз бях купила входове за едно афтър парти след концерта на Депеш. Ама за следващата дата, не за нашата. Само 30 евро се набутах, ама толкова ме беше яд!

# 283
  • Враца
Абе, тия копчета ги слагат, колкото да ни затрудняват, особено с кафе машините. Уредите трябва, щом ни видят, веднага да реагират. Как не съм един инженер, ами прост хуманитар, досега щях да съм го измислила Simple Smile

Отново случка с кафе-машината.
Ползвам  една кафе-машина вече половин година... абе, доста време, не е от 1-2 дни.
И един ден си пускам кафе, обаче машината не работи.
Пробвам пак -не и не. Има едно палче, с което се избира дали да е кафе или да е пяна от един страничен чучур.
Ядосвам се, че е нова все пак, и ме е яд, че трябва сега на ремонт да я нося, пък и да я взимам.
Понеже щях да пътувам някъде, няколко дни не съм я пипала. Връщам се и преди да я закарам на ремонт реших да пробвам още веднъж.
С учудване разбрах, че машината си работи.
С още по-голямо учудване установих, че единственият проблем на машината е, че не съм включила копчето on*off... при положение, че я ползвах от месеци преди това.
Къде съм спала до днес не мога да си обясня...

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 20:23 от Трън в Очите

# 284
Аз пък забелязвам, че в края на всяка година редовно понечвам да си изхвърля електронния подпис в коша вместо пепелника, последно тази сутрин. И като тъй, емнах да меся бисквити, писането оставих за утре.

Общи условия

Активация на акаунт