Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 60 452
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
А аз днес разбрах защо в офиса постоянно липсва коректор. Днес видях поредния метнат в коша. Колежката явно не може да работи с лентов, заявява, че е развален и хвърля. Преди няколко седмици поръчах и пак няма.

# 286
   Ох, много съм скарана и с техниката и технологиите. Не съм чак толкова проста Simple Smile, като се захвана, бързо схващам, но имам голяма вътрешна съпротива да се захвана. Старият ми кукър отдавна взе да сдава багажа, отскоро му работи само една програма. Изпял си е отдавна песента и е време да излезе в заслужена пенсия. Имам нов, мнооого по-добър и съвременен, от черния петък. Ще кажете - той наскоро беше. Не от този, от миналогодишния черен петък го имам Simple Smile. Ама така да не ми се занимава да го проучвам, то направо наново ще трябва да се уча да готвя! Книжката му не съм прочела още.
   Доколкото се познавам, ще изчакам и едната останала функция на сегашния да бъгне и тогава ще се обучавам на новия.

# 287
А аз като за пръв път имам такова жувотно, какво да кажа? Grinning Цял живот ме е страх от тенджери под налягане и ги гледам с големи резерви, ама на тоя черен петък някакси Дядо Коледа ме посети по-рано, туй е кратката версия как се сдобих с него Grinning
Пристига пущината. Кашонът отива в един ъгъл и го гледам с подозрение до вечерта. Разгеле, отворих го и извадих всичко, поне да го изкъпя нали, да ми е готов. До тук добре. Още някой и друг ден отказ да го пипна, така си стояха капакът и съдът на отцедника за чинии, не ги пипнах дори да ги преместя от там Grinning
За първоначалния тест ако почна да ви разправям... абе само дето отряд сапьори не докарах, за всеки случай Joy Голям цирк беше.
Ругая аз тая ми ти тенджера. Ругая мене си как може да съм такава. Приятел решава точно тогава да ме провери какво правя. Изсмя ми се. Наругах и него. Още се смя. Още го наругах. Ще се смее на нещастието ми той, ама ха. И те така... за 5 (пет!) минути воден тест на тая пущина, който премина успешно чак на третия опит Grinning

# 288
Ох, да се оплача. Предколедната умора ме подхваща. Снощи в рамките на секунди направих няколко мунщини. Приготвям салатата и изтървам солницата вътре в купата, после разлях оцета извън купата. На финала исках да пробвам какво към 'сготвила' и взех една краставица от купата, но държах и капачката на оцета в другата ръка...и тук се включи изморения ми мозък- налапах капачката. Joy

# 289
То не е мунско, тъжно е, ама да споделя какво ми се случи, че някак ми тежи.
Отидох да хвърлям боклук, а от казана наполовина виси човек. Първоначално реших да го изчакам, но щях да изтърва автобуса и се наложи да кажа: "Извинете може ли да прекъснете за малко, за да си хвърля боклука". В какви времена живеем, че се налага да моля за възможност да изхвърля боклука си, защото нечий живот е толкова тежък, че се налага да рови хорските боклуци.

# 290
  • Варна
Често ми се случва и на мен.

# 291
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
То не е мунско, тъжно е, ама да споделя какво ми се случи, че някак ми тежи.
Отидох да хвърлям боклук, а от казана наполовина виси човек. Първоначално реших да го изчакам, но щях да изтърва автобуса и се наложи да кажа: "Извинете може ли да прекъснете за малко, за да си хвърля боклука". В какви времена живеем, че се налага да моля за възможност да изхвърля боклука си, защото нечий живот е толкова тежък, че се налага да рови хорските боклуци.

Да, случвало ми се, в такъв момент отивам до следващия контейнер. и хвърлям там.
Един път клошар ми се скара, че си хвърлям кенчетата разделно, трудно ги вадели от жълтия контейнер...

# 292
Само един контейнер за общ боклук има на това място. Човекът се издразни, че го прекъсвам, но се отдръпна.

# 293
  • София
Наскоро сутринта грабвам разсеяно тубичка с крем от чантата си и си слагам на лицето точки, които после ще размазвам. На подсъзнателно ниво отбелязвам, че нещо кремът почти не мирише и е със странно мазна консистенция, а е хидратиращ. Мазна?!?! Поглеждам - хванала съм на балсам от боя Гарние.
Частично оправдание е, че за първи път балсамът е в тубичка, вместо пликче. Сами преценете прилича ли това (54 мл):
на това (25 мл):

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 14:53 от Cuckoo

# 294
Аз затова държа кремове с различно предназначение в отделни чекмеджета - за ръце, за крака, за цяло тяло...
Крем за лице така и нямам - не слагам и сякаш не изпитвам нужда.
Ползвах в младите си години, но сега не.

# 295
Оплаквам се от себе си.
За последните около 10 дни три пъти забравях личен багаж в магазин. Единия път се сетих сравнително близо до магазина, но другите два пъти беше като изпитание в реалити шоу. Вторият магазин е достъпен след изкачване на доста стъпала, а се сетих за багажа след като се прибрах на 5 етаж без асансьор и отключих входната врата. И в този ден два пъти качих стъпалата до магазина и два пъти се качих до 5и етаж в рамките на около час.
Третият магазин пък е на върха на едно стръмно нагорнище. Сетих се за багажа когато стигнах в основата на нагорнището и трябваше да го изкача на бърз ход, защото времево бях близо до затварянето на магазина. За капак при повторното спускане по надолнището уличното осветление беше с намалена светлина, може би заради часа и трябваше да се движа доста бавно и надолу. Цялото упражнение с качването и повторното слизане увеличи с половин час времето за прибиране от магазина.

# 296
  • Карлово
Смени си магазините за пазаруване с такива без стълби.Yum

# 297
  • София
Аз затова държа кремове с различно предназначение в отделни чекмеджета - за ръце, за крака, за цяло тяло...
Крем за лице така и нямам - не слагам и сякаш не изпитвам нужда.
За лице обикновено при мен са в кутийки, но този е мини версия, пробна. Знам, че в чантата ми има една тубичка и тя е за лице, въобще бях изключила за балсама, който си прибрах от фризьорката предния ден.

# 298
  • Sofia
Понякога си правя т.нар.йодна решетка за лечение на болезнени места по краката…сега в бързането по погрешка съм взела друго тъмно шише и съм се нашарила с прополисова тинктура 😂
Усетих се,но късно…леко лепне 😄
Дано помогне поне 🍀

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 17:10 от Doli

# 299
  • Mediterraneo
какъв е шансът в един и същи ден да похабя две цигари, защото ги паля откъм филтъра? Огромен, явно.

Общи условия

Активация на акаунт