)
. Пита ме майка ми какво били "каталитични панели". Казах, че не знам точно, някаква почистваща функция е, но нямам такава, моята фурна е с пиролиза, не е същото. Идва консултантът и майка ми, много сериозна и много любезна: "Извинете, господине, тези кататонични панели какво представляват?"
Винаги съм си била очарователно разсеяна. Нещо, като учените по филмите, но без да съм учен.
Винаги съм си била очарователно разсеяна. Нещо, като учените по филмите, но без да съм учен. 
Някои му викат мунщини, други му казваме особености и те така

. (Малката щерка по принцип се обръща и на името на кака си, толкова е свикнала. В предишния клас имаше дете с името на каката, ставала и на това име да я изпитват.)
? Майсторите сме аз и мъжът ми. Развинтихме, изкарахме старата фурна. Оказа се, че отзад даже контакт няма, а кабелът минава през две шкафчета и е на много кучо място. Добре, че се сетих да използваме стария, отрязахме, оголихме кабелите, същото с новата, после внимателно снаждане и изолирбанд, накрая само пъхаш новата и завиваш две винтчета. За половин час я монтирахме. 
Препоръчани теми