Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 60 454
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
какъв е шансът в един и същи ден да похабя две цигари, защото ги паля откъм филтъра? Огромен, явно.
Огромен, наистина, то цял ден. Аз имам такива серии, особено в колата - може с години да не се случи, но тръгне ли серията, почти последователно ги паля така цял ден. И съм забелязала, че най-често го правя, когато са в табакера.

# 301
  • European Union
Ще правя фрикасе, трябват ми два жълтъка. Приготвям си две купички и докато отделям жълтъците си мисля, че ще правя и коледни сладки и ще ми се съберат много белтъци. Така се задълбочих да мисля какво ще правя с белтъците, че пуснах втория белтък в купичката при първия жълтък. Сега пуша една цигара (запалена от правилната страна) и ще пробвам фейсбук хака да го изсмуча с бутилка от минерална вода Simple Smile

# 302
Ако още белтъкът ти съжителства с жълтъците, просто придържай леко жълтъците с шпатула или лъжица и наклони купичката към друга - белтъкът сам ще се "изхлузи" и отдели. Другият вариант е с черупка от яйце - с нея се отделя лесно. И на последно място - прибор за отделяне на белтъци и жълтъци, но допускам, че нямаш такъв, щом мислиш за бутилка (освен ако не си забравила, че имаш, така по мунски Simple Smile )

# 303
Ще стане да го дръпнеш с бутилка, аз бих пробвала и направо да го гребна с половин яйчена черупка, щом и само един белтък е при него. А някои просто си измиват много старателно ръцете и сипват в шепата, с малко разстояние между пръстите да падне белтъкът - същото дето вършат и тия джаджи за отделяне.

# 304
С пластмасова бутилка имаше начин да се отделят.

# 305
  • Бургас
Скоро не го бях правила 😂Влязох под душа с очилата 😂

# 306
  • Sofia
Аз спах мин.нощ с очила 🤓

# 307
Днес, след дълги отлагания, ходихме да купим на мама нова фурна. Че и една микровълнова й добавихме, да са си сестрички Simple Smile. Пита ме майка ми какво били "каталитични панели". Казах, че не знам точно, някаква почистваща функция е, но нямам такава, моята фурна е с пиролиза, не е същото. Идва консултантът и майка ми, много сериозна и много любезна: "Извинете, господине, тези кататонични панели какво представляват?"

# 308
Аз всеки ден почти се къпя с очилата и всяка нощ спя с тях, къде се бутате вие?! Никакви муни не сте или сте в краен случай малки муни Simple Smile
Клотилд, майсторът после сигурно се е допитал до психиатър, че терминът е психиатричен Simple Smile
Майка ти да не е с медицинска професия?

# 309
Още нямам очила, не че нямам нужда.
Обаче в миналото, колко пъти съм заспивала с дъвка в устата....
Аз някои работи, даже не ги знаех, че са мунски, преди да видя темата. Grinning Винаги съм си била очарователно разсеяна. Нещо, като учените по филмите, но без да съм учен. Joy

# 310
Аз всеки ден почти се къпя с очилата и всяка нощ спя с тях, къде се бутате вие?!

А аз, понеже рядко нося очила, редовно се опитвам да си почеша окото през стъклото на очилата, когато съм сложила такива.
Всяка муня с номера си. Laughing

# 311
Още нямам очила, не че нямам нужда.
Обаче в миналото, колко пъти съм заспивала с дъвка в устата....
Аз някои работи, даже не ги знаех, че са мунски, преди да видя темата. Grinning Винаги съм си била очарователно разсеяна. Нещо, като учените по филмите, но без да съм учен. Joy
А, не е страшно, ти да видиш какво е ако си - казвам ти го като човек с немалко академичен стаж зад гърба си Grinning Някои му викат мунщини, други му казваме особености и те така Grinning

# 312
Клотилд, майсторът после сигурно се е допитал до психиатър, че терминът е психиатричен Simple Smile
Майка ти да не е с медицинска професия?

Кубратова, не е с медицинска професия майка ми, но е старичка вече, на нас не ни уцелва имената, какво остава за другите думи. Започва подред и докато уцели Simple Smile. (Малката щерка по принцип се обръща и на името на кака си, толкова е свикнала. В предишния клас имаше дете с името на каката, ставала и на това име да я изпитват.)

Майстор няма. Ти в каква реалност живееш Simple Smile ? Майсторите сме аз и мъжът ми. Развинтихме, изкарахме старата фурна. Оказа се, че отзад даже контакт няма, а кабелът минава през две шкафчета и е на много кучо място. Добре, че се сетих да използваме стария, отрязахме, оголихме кабелите, същото с новата, после внимателно снаждане и изолирбанд, накрая само пъхаш новата и завиваш две винтчета. За половин час я монтирахме.
По-лошото е, че и душ панелът е за смяна. Тъкмо се чудя какво да правя през почивните дни...

# 313
Прабаба ми така изреждаше имената на трите си дъщери, когато искаше да се обърне към едната. Но не ги караше в хронологичен ред, а както й падне. Като искаше да се обърне към мен, изреждаше майка ми и братовчедка ми. На вуйна ми, която беше Антония, само тя й казваше Тола. Напр. На Тола й е толко къса полата, че гъзо й се види.

# 314
Живот с първокласник и петокласничка...
Предисторията е подобна на тази
Петокласничката не е забравила "да носи човек в училище", но е останало за след занималня и тренировките. Седнала съм на компютъра и й помагам. В същото време до мен първокласникът се клечи на дивана и зяпа детско. В един момент зад гърба ми по телевизията изцвърчава "Малко коте с две уши... защото си с прияятеелииии". Промърморвам, че е много важно котето да е с две уши. След малко пак това цвърчи. Вече се обръщам. Гледам анимационна мишка и чак тогава чувам "Малко коте, смело си, защото си с приятели...". Аха, ама то било смело! Дъщеря ми започва неистово да се хили на чутото от мен. След това последваха измислени от тях двамата версии "Малко коте, дебело си, защото си с приятели" и подобни дивотии.

Общи условия

Активация на акаунт