Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 60 459
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Ей, много съм отворена, ще правя шоколадови бонбони, че и се хваля на ММ каква жена има. Не ще и не ще да стегне тоя шоколад, стои мек и като аеро,иначе божествен на вкус.

# 316
  • София
Ей, много съм отворена, ще правя шоколадови бонбони, че и се хваля на ММ каква жена има. Не ще и не ще да стегне тоя шоколад, стои мек и като аеро,иначе божествен на вкус.
Във фризера?

# 317
Ще стегне, сложи ги.
Веднъж и на мен се случи, а де ли се хвалех и аз , че провал в кухнята нямам.Joy

Изгубих халката този път,  мъжът ми още не знае, чакам го да се прибере от тичане и да търси, че аз не искам с корема да лазя.
Лошо ще му стане.Joy

# 318
  • Варна
Сложих във фризера, но после си омекват, не е така хрупкав като купешкия. Просто реших, че искам да ми е сладък и млечен и освен оригиналната рецепта добавих още мед и сладкарска сметана. Така се самопрецаках. 😃

# 319
Сладкото добре, но сметаната освен ако не е пренебрежимо количество... трудна работа да стегнат с нея, камо ли хрупкави да са. Бих мислила за начин да ги преформя, то зависи и колко са меки де. Евентуално да ги оваляш в нещо което е хрупкаво, да полепне отвън по тях и да хрупаш него докато ядете. Дали натрошени ядки, дали само шоколад който е твърд и хрупкав да стопиш и да разлееш на тънък слой и натрошиш, да имаш хрупкави парченца. Някаква друга поръска или знам ли, каквото там ще им отива.
Поне аз така бих направила, пък после ще казвам че те този модел са така Grinning

# 320
  • Бургас
Бях у чужбинско миналия месец.Купих си ликьор с шоколад.Снощи решавам,че му е дошъл реда.Сипвам,пийвам-люто,не се пие.Що да не е с люти чушки и шоколад.Даже пише,ама кой да види.
Това в допълнение на шоколада с мента,който донесох на дъщерята,като една любяща майка.Оказа се с марихуана.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 18:40 от Инка 13

# 321
  • FRANCE
Тя оцени ли ментата?

# 322
  • Бургас
Тя оцени ли ментата?
Не.Не хващала:yum:
А и шоколада бил гаден.

# 323
  • Street of Dreams
Направо ми иде да се нашамаря.

Имам диван в пясъчен цвят, горе долу до сега му се разминава голямо замърсяване. Обаче имах гости няколко поредни дни, ядене, пиене, деца, крачета, това - онова. Преди малко забелязах 4 малки петънца. Имам си препарат за текстил, взимам го, напръсквам и търкам старателно с четка за зъби. И по едно време ми лъхва на белина... Поглеждам - пише "обезмаслител с белина"... Веднага напоих една гъба а вода и изплакнах, колкото мога. Сега имам 4 огромни мокри петна и чакам да изсъхнат, да разбера колко точно голяма муня съм. Цялата стая мирише на белина. Стискайте палци.

# 324
Имам проблеми с храненето. По ирония на съдбата пълня хладилника вкъщи. Купувам каквото се харесва на домашните или нещо ново. Купувам си и това което обичам.

И реших да открия света на плод и зеленчука.

На пазара се продава праз, а аз обичам. Гледам - тънките стъбла по 4 лв връзка, големите - 7 лв. Хем знам че от големите се хвърля много ама от тях взех. Майка ми казва че е трябвало от тънките стебла да взема.
Редовно се караме дали праз лук или кромид лук се мие. Тя казва - не.

Вчера мандарини си купих от кварталния магазин. Но там се знаем всички ...
Избирам си аз и влиза следващия. Обвини ме че съм избрала най - хубавите. Аз започнах да мрънкам че са меки. Продавача ни послуша и каза че меките са най - хубави. Нямат семки и кората лесно се отделя. Взех малко, оставих и за домашните и не ми стигнаха. Днес си взех още.

Преди време отиваме с домашните до Нови Искър. В един зоо магазин продаваха хляб. Взехме си и го изядохме за ден. След време говорих с местни. Било хляб за кокошки, кучета или риба. Ама вкусен беше ...

# 325
   Поми, такова дете на природата си ти... Знаеш ли, за всекиго има място под слънцето. Изкарай една категория С+Е и много ще ти се подобри живота. Успех!

# 326
Днес бързам да изляза на обяд и минавам през тоалетната.Тъкмо да седна и усещам нещо не ми е естествено.Изправих се.Свалила съм само панталона, гащЯта не.

# 327
  • Street of Dreams
На диванът му се размина. 🫡

# 328
  • Варна
От вчера ми е тръгнало по мерКУРийски. Сутринта асансьор йок. Айде с двете кучета и детето по стълбите с боклук за хвърляне. По време на разходката Бориса се спъна и се омаца в кучешко ако. Подаръците ми за Коледа за малко да не ги получа, съседката празнува рожден ден (нейната дневна е залепена за моята спалня) ,детето изпадна в истерия ( период на не-то е).
Днес пускам пералня и вероятно, поради тежкия понеделник,не знам с кой акъл съм сложила напишкания памперс с все прането. Не искате да знаете какъв е резултата.
Ако срока на мунщините и каръщината е 31.12.2024 ще го приема и изтърпя. 🤣

# 329
Ретроградният Меркурий свърши, остана Марс, а той бил виновен за скандалите. Аз ги редувам. Един ден скандал с ММ, на следващия - с дъщеря му.😜

Общи условия

Активация на акаунт