Главният виновник е т.нар. еманципация, която все повече ни превръща в хронични муни, щото дините под мишницата отдавна не са две (какво са две дини за днешна жена?!), ами доста повече...

Не вярвам че съществуват такива хора дето да не са виждали, а доста са и участвали 
До тук добре, обаче на другия ден ще идва на работа и се оказва че нито може да си намери ключовете, нито може дори да си отключи да излезе дори, а въпросният съпруг е извън града и няма как той да помогне. И звъни на служебния телефон вече супер отчаяна, защото не се знае ще успее ли изобщо да дойде и да си започне смяната 
друг път тъкмо заключвам от вътре и... Ключа се счупи и дългата част остана вътре в ключалката, много се бях притеснил, че ще се наложи да разбиват вратата, но след половин час игра с различни игли/кламери и пинсети успях да го извадя.
друг път тъкмо заключвам от вътре и... Ключа се счупи и дългата част остана вътре в ключалката, много се бях притеснил, че ще се наложи да разбиват вратата, но след половин час игра с различни игли/кламери и пинсети успях да го извадя.
. Един възрастен господин, поне така го определих по гласа, щял да пътува в чужбина, разпитва ме за поръчаното (за чужбина щяло да му трябва), отговорих му обстойно на всички въпроси, той много доволен остана и накрая пита дали не мога да му резервирам и самолетния билет, много съм била любезна, до Франкфурт щял да ходи. И ей такива неща. А днес дойде една клиентка, натоварена с два чувала като Дядо Коледа. Подаръци купувала. Купи и при нас. На излизане и се скъсаха и двата найлонови чувала и се разсипаха подаръците. На жената й се доплака. Че и на едни високи токчета се беше покатерила. "Спокойно, казвам, имаме и ние такива големи торби, сега ще ви дадем и ще ви помогнем." "А кашони имате ли?"- пита. Имаме. "Ами защо не ми ги пратите утре по Еконт, не знам как ще се прибера с автобуса до другия край на града, без кола съм." Какво да я правим. И без това пращаме, опаковахме и ще пращаме утре. Всичките й покупки, не само тези от нас. Като си тръгна, колежката казва: "Ние защо не й извикахме едно такси да се прибере с покупките, то по Еконт по-скъпо ще й излезе от таксито." Ами защо... Защото не се сетихме, затова.
Няколко дни пустосва и нарежда, чудеше се как да му каже, ама пък той как не се сещал, ама незнамсикакво
Големи образи са.
Така де, не ми е за цел да го обидя нещо, но си ни стана вътрешна шега заради това с вечерята.Препоръчани теми