Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 60 499
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Изхабих почти цяла опаковка тампончета за почистване на лице, преди да забележа че имат две страни - мека и груба. И не че аз забелязах Grinning ами тук из темите прочетох за такива двустранни и се усетих, че понякога ми драскат, друг път не драскат.

# 481
  • Sofia
Снощи си нагласих алармата за сутринта в 7…добре ,че се събудих преди нея…беше без звук,само екрана светеше 😏

# 482
  • here and now
От 3 месеца си търся една от дебитните карти. Намерих я в калъфа на телефона.

# 483
  • Бургас
Питам се нещо!?
След като търсим нещо и не успяваме да го намерим, отваряме ножицата и чакаме! Да се появи! Нещото! От някъде!
Ами !!! АКО ножицата ни изчезне, какво правим Simple Smile ???

# 484
  • Sofia
Отваряш друга ✂
Аз имам над 20 😀

# 485
  • here and now
Купуваме си нова. А ако я загубим, докато се приберем, значи нещото не трябва да бъде намирано!

# 486
Че аз трябва да имам цял кашон с ножици ако така процедирам Joy
Отваряш друга ✂
Аз имам над 20 😀

# 487
  • Бургас
Аааа, то тъй кат стане,Гене..... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 488
Купуваме си нова. А ако я загубим, докато се приберем, значи нещото не трябва да бъде намирано!
А, първо проверяваме във фризера. Моята я намерих там. Joy

# 489
  • here and now
А, първо проверяваме във фризера. Моята я намерих там. Joy
Моята обикновено се оказва в миялната.

# 490
Непоискан съвет-не си носете картите близо до телефона, чиповете се прецакват.

# 491
  • Sofia
Вчера за малко щях да направя крем за бисквитена торта с айрян вместо прясно мляко 😀
Днес правя качамак,но нещо се сгъсти и вместо с вода реших да го разредя с малко прясно мляко…и пак посегнах към същото шише с айрян,но навреме се спрях.

# 492
Непоискан съвет-не си носете картите близо до телефона, чиповете се прецакват.

Моята поне 2 месеца стоя в калъфа на телефона, че си бях счупила ръката и ми беше тегаво да ровя по портмонето да я вадя. За сега си е ок.
Карз, това с отворената ножица при мен не действа. неведнъж съм опитвала - тц.

# 493
  • София
Картите може да се прецакат от безжичното зарядно. Моята за ГТ със сигурност умря безславно след първото зареждане на телефона от плочката. Жената в офиса на ЦГМ дълго и подозрително оглежда пластиката и я огъва насам-натам, но физическо нарушение на цялостта ѝ така и не се появи. Добре, че ми е поименна и имат система, която знае до кога е била платена. Жалкото е, че не мога повече да я нося в калъфа на телефона както досега. Беше ми много удобно. Или безжично зареждане, или карта в калъфа - не може и двете.

# 494
   Радвам се, че нямам за какво да пиша. В почивка съм, почти не работя. Не в активна почивка, в пасивна. Основно на дивана лежа. Много имах нужда... Но това е временно положение. Вие пишете!

Общи условия

Активация на акаунт