Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 60 494
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Кубратова, това с капачето ли е бонбониерата? Че тя много мижава! С 5 сладки е пълна. Я събере 10 бонбона, я не...

# 466
Кубратова, това с капачето ли е бонбониерата? Че тя много мижава! С 5 сладки е пълна. Я събере 10 бонбона, я не...
Това е, ама много лъже от снимката, бисквитите са наистина малко, че трябва да стоят на студено , а в селската къща е много топло и тези сложих така за следобедното кафе. Броих ги аз, като видях колко хартийки имаше около мен - 22 броя. Толкова, значи, събира Simple Smile

# 467
Леле, то това е подвиг твоето бе жена, ако аз изям 22 бонбона (далеч преди тая бройка ще ми е байгън но това е друга тема), ще изпадна в кома сигурно Grinning
А от мен да знаете че като си сложите аларма за по-рано от обичайното, защото искате сутринта да свършите някаква работа... правилното е да станете и да я свършите, а не да напсувате алармата и да си доспите до обичайния час за ставане Joy
Много ме беше яд после, ама... свърши то. Обърка ми планове за 2 дни напред. Та, да не помислите че съм спряла с мунщините понеже не пиша всеки ден. Няма празно, няма... Grinning

# 468
Е, Нат, аз ако не беше мунски подвиг, щях ли да го пиша тук?! Simple Smile
Не вярвам някъде по света да има ненапсувана аларма, всеки поне веднъж го е правил и я е неглижирал.
За да не си убия телефона в първия миг заради нещо кресливо и стряскащо, обикновено си слагам любима музика. Ама един път дълго я слушах (поне съм натискала в съня си за повторение, вместо за изключване) и си казвам насън "Ей, тук пускат толкова хубава музика!" (не знам къде е било това "тук", но явно някакво сънувано място, помня си само коментара за музиката.

# 469
Хич нищо не запомням аз от сънищата си, почти никога. И като се сетя за малкото пъти когато съм си спомнила на сутринта... по-добре съм си така Grinning Аз спя, а бръмбарите ми не спят ами купон си правят Joy
Моята тактика да не го убия телефона е смарт аларма, че не е толкова стресираща. А и като ме събуди тя, веднага "всичко ми работи", че и тук много пъти съм казвала как само че не бях изправила всички ръбове и ъгли из къщи, аз буквално се блъсках във всичко по пътя към кафемашината. Като зомбитата по филмите Grinning
Аз и вчера се събудих, просто не се сетих че съм била наумила нещо и се изненадах че в такъв час... сипах му на богато, теглих една и на мен си, коригирах алармата и се завих да си доспя до обичайния час Grinning
Нищо ново под слънцето, аз явно и си имам навик да приказвам и на сън, не съм само като будна така многословна. Имах един бивш дето все казваше че аз не мълча дори и докато спя Grinning

# 470
Кубратова, от къде купуваш бонбони Ромашка?

# 471
Кубратова, от къде купуваш бонбони Ромашка?
От Берьозка. Иначе готови сладкиши и бонбони не купувам, само тях.

# 472
Трябва да прегледам местните руски магазини, отдавна не съм ги вкусвала.
За да не е спам - вчера решавам, че излизайки, ще изхвърля боклука. Приготвям торбичката, обличам се и тръгвам. Отивам до помещението, в което са кофите, отключвам и в същия момент установявам, че не съм взела торбичката.

# 473
От Берьозка много харесвам едни ръчно правени бонбони - сушени сини сливи с орехова ядка в черен шоколад.
Купувам една кутия, сядам и си ги изяждам сама. Blush Хич и не го считам за подвиг, защото ако има налична още една кутия, подкарвам и нея. Laughing

# 474
Моят боклук редовно така остава неизнесен. Иначе е прилежно завързана торбата, само няма кой да я вземе като излиза Grinning
Изнасям го, но след като се прибера и видя че още е там, та пак навън...

# 475
  • София
Напомняте ми, че сме забравяли наакан памперс на сина си пред външната врата цяла нощ, през лятото. Блазе на излезлите рано на нашия етаж Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 13:12 от Cuckoo

# 476
   За космите в храната, не е май по темата, но сега си спомних за сериала "Джоуи" с Мат Лебланк. Той живееше със сестра си и племенника, имаха и една млада съседка. Сестра му и съседката се скараха коя прави по-хубава лазаня и го взеха за арбитър. Той, естествено, трябваше да избере тази на сестра си, защото иначе ще му се стъжни живота, но като не знае коя е... Опитва от едната, от другата, чуди се как да постъпи. Изведнъж отсече категорично: "Тази е по-хубавата!" После племенникът го пита как е разпознал лазанята на майка му. "Елементарно. Имаше косъм. Тя винаги оставя."

# 477
Познайте в кой отвор поставих маркуча на прахосмукачката за камина 😆 Това, че преди месец получих прозрение, че може да съществува такъв уред, само споменавам. Чисто е вече навсякъде, наздраве!

# 478
Не знам дали муньовщина, обаче ходя насън.
Преди много години бившия ме беше "хванал" да подреждам приборите в кухнята.

Наскоро една сутрин ставам и виждам холната масичка в банята. А последната изцепка е да си вадя сешоара, приятелят ми станал и започна да ме разпитва какво правя. Интересното е, че аз вече съм била будна и помня какво му отговарям, някакви супер логични неща свързани със сешоара, но и пълни глупости едновременно.Laughing

# 479
  • Sofia
Не е муньовщина.

Дъщеря ми /35г/също понякога ѝ се случва да става,говори или прави разни неща…
Голям стрес имах преди няколко години /когато още живееше при мен/ в просъница я усетих да става и да отваря вратата на терасата/6ет./🫣

Понякога и смешни неща върши и се хилим като ни ги разказват с приятеля ѝ 😏
Много се смях/макар за него да не е било/как веднъж станала в полунощ,той работил нещо на компа в хола,не я усетил кога дошла зад него и с шепнещ глас казала “Къде е бебето?…”
Доста се стреснал 😆
После тя ни разказа,че същата нощ била сънувала как нейна приятелка ѝ оставя да гледа малкото ѝ бебе и то изчезва…

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 18:20 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт